Jäseneksi ja toiminnan tukijaksi

Yhdistyksen jäseneksi

Yhdistyksessä korkeinta päätösvaltaa käyttää jäsenkokous. Mikäli tunnet kiinnostusta päästä vaikuttamaan siihen, mitä Sopimusvuori ry tekee nyt ja tulevaisuudessa tai haluat muulla tavalla osallistua tai tukea toimintaamme, olet lämpimästi tervetullut yhdistyksen jäseneksi.

Yhdistyksen jäseneksi voit tulla täyttämällä ja lähettämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen, tai lähettämällä yhteystietosi ja tiedon halukkuudesta liittyä jäseneksi sähköpostilla osoitteeseen info@sopimusvuori.fi, tai postitse alla olevaan osoitteeseen. Jäsenmaksu on  10€/vuosi tai opiskelija, eläkeläinen, vähävarainen 5€/vuosi  ja 50€/vuosi yhteisöiltä .

Lahjoita

Liity jäseneksi ja lahjoita varoja toimintaamme; jäsenmaksu minimissään 5-10 euroa vuodessa, mutta voit lahjoittaa suuremmankin summan ja halutessasi osoittaa sen tiettyyn toimintaan tai ryhmälle. Jokaisella jäsenellä on mahdollisuus tukea toimintaamme rahalahjalla, täytä alla oleva yhteydenottolomake ja kirjoita lisätiedot-kohtaan ”lahjoitus”, olemme sinuun yhteydessä.

Yhteystiedot

Sopimusvuori ry
Federleynkatu 19
33400 Tampere

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Linkit