Rekrytointi

Yksikön vastaava,  Työvalmennusyksikkö Kanava, Tampere

Sopimusvuori ry on tamperelainen sosiaalipsykiatrinen yhdistys, joka tarjoaa mielenterveys- ja päihdepalveluita, kuntouttavan työtoiminnan palveluita sekä matalan kynnyksen klubitalo- ja hanketoimintaa. Olemme sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin, toipumisorientaatioon ja toimimme yhteisöllisin periaattein. Pyrimme kokoamaan tiimimme erilaista osaamista omaavista ammattilaisista ja arvostamme henkilöstössämme monimuotoisuutta.

Haettava tehtävä on yksikön vastaavan toimi työvalmennusyksikkö Kanavassa. Tehtäviisi kuuluu yksikön päivittäisen arjen sujuvuudesta huolehtiminen päivittäishallinnollisine tehtävineen. Enin osa työajasta muodostuu kuitenkin perustyöstä asiakkaiden yksilövalmennuksen ja jatkopolutuksen tiimoilta. Teet tiiviisti yhteistyötä Sopimusvuoren työvalmennuksesta vastaavan johdon kanssa.

Tehtävä edellyttää sosionomin tutkintoa täydennettynä esihenkilöosaamisella ja koulutuksella (avi-kelpoisuus). Joustavuus, ratkaisukeskeisyys ja kokonaisuuksien hahmottamiskyky ovat tehtävässä tärkeitä ominaisuuksia. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkipäivisin. Palkkaus on yksityisen terveyspalvelualan tesin mukainen ja sisältää 100 euron tehtäväkohtaisen lisän. Haku käynnistyy heti ja tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö ja me löydämme toisemme.

Lisätietoja kehitysjohtaja Katia Laakso, 044 4554 702
hakemukset ja cv katia.laakso@sopimusvuori.fi

Yksilövalmentaja, Työvalmennusyksiköt Hiedanranta ja Kanava, Tampere

Haettava tehtävä on yksilövalmentajan tehtävä työvalmennusyksikkö Hiedanrannassa ja Kanavassa. Työssäsi valmennat ja jatkopolutat kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen asiakkaita.

Tehtävä edellyttää sosionomin tutkintoa. Joustavuus, ratkaisukeskeisyys ja asiakaslähtöisyys ovat tehtävässä tärkeitä ominaisuuksia. Pääsääntöinen tehtävän suorituspaikka on työvalmennusyksikkö Hiedanranta, mutta teet täydentävästi yksilövalmennusta myös n. 3 km, hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevassa Kanavassa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkipäivisin. Palkkaus on yksityisen terveyspalvelualan tesin mukainen vr 4. Haku käynnistyy heti ja tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö ja me löydämme toisemme.

Lisätietoja kehitysjohtaja Katia Laakso, 044 4554 702
hakemukset ja cv katia.laakso@sopimusvuori.fi