Henkilöstö ja Rekrytointi

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta

Henkilöstömme koostuu pääsääntöisesti sosiaali- ja terveysalan, kasvatus- ja ohjausalan tai muun soveltuvan tutkinnon suorittaneista ammattilaisista. Meillä työskentelee erilaisilla taustoilla mm. työ- ja ryhmävalmentajia, yksilövalmentajia ja päihdetyöntekijöitä. Suurimmalla osalla työntekijöistä on useampi tutkinto tai pitkä täydennyskoulutus, mikä kertoo henkilöstömme sitoutumisesta ylläpitää ja vahvistaa ammattitaitoaan. 

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta on Sopimusvuori ry:n tärkein voimavara. Työyhteisönä Sopimusvuori ry arvostaa työntekijöidensä asiakaslähtöistä, ratkaisukeskeistä ja innovatiivista työotetta. Yhdistys mahdollistaa laaja-alaisen ammattitaidon kehittämisen ja käyttämisen sekä mahdollisuuden vaihteleviin työtehtäviin.

Avoimet työpaikat

Olemme iloisia siitä, että olet kiinnostunut yhdistyksestämme työnantajana! Me Sopimusvuoressa haluamme mahdollistaa työntekijöidemme erilaiset elämäntilanteet, ja tästä johtuen meillä avautuu säännöllisesti nopeallakin aikataululla työtehtäviä. 

Voit jättää meille avoimen hakemuksen Jobillan kautta.

Harjoittelu Sopimusvuoressa

Eri alojen opiskelijat ja työharjoittelijat koemme rikkautena ja toivotamme heidät tervetulleiksi aina mahdollisuuksien mukaan. Mikäli olet kiinnostunut työssäoppimisesta tai työharjoittelusta yhdistyksessä, voit tiedustella mahdollisuuksista suoraan yksikön vastaavilta.

Ota yhteyttä

Lisätietoja henkilöstötarpeistamme saat henkilöstöjohtaja Katia Laaksolta
p. 044 455 4702
katia.laakso@sopimusvuori.fi