Sopimusvuori Ry kotisivu

KAJASTUS

Kajastuksen työpainotteinen päivä keskittyy toimistotyön, viestinnän sekä työ- ja opintotiimin tehtäviin. Päivän aikana jäsenet pääsevät työskentelemään seuraavanlaisissa tehtävissä kuten jäsenten, vieraiden ja ruokailuilmoittautumisten vastaanotto, puhelintiedusteluihin ja sähköposteihin vastaaminen, viestinnän ja mainonnan suunnittelu sekä sosiaalisen median päivittäminen.

Kajastus toteuttaa visuaalista suunnittelua käyttäen apunaan Photoshoppia, InDesignia sekä järjestelmäkameraa. Tilastointi ja vastaanotto ovat tärkeä osa Klubitalon arkea. Tilastoinnin avulla jäsenemme oppivat käyttämään monipuolisesti Microsoftin Office pakettia, ja vastaanotto antaa valmiuksia toimistotyöhön sekä sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Walonkulman jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua työ- ja opintoryhmiin, joissa mietitään henkilökohtaista polkua takaisin opiskeluun tai työelämään. Siirtymätöihin liittyvät tehtävät ovat oleellinen osa työpainotteista päivää, jolloin keskitytään työelämän valmiuksien kehittämiseen. Jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus vastaanottaa siirtymätyöpaikka ja saada kokemusta työelämästä.