Sopimusvuori Ry kotisivu

Siirtymätyösparrausta ja akkreditointia

Heippa!

Aamu käynnistyi kirpeästi komean lumipyryn siivittämänä. Olikin mukava tulla klubitalolle, kun päivän ohjelmassa oli luvassa Sopimusvuoren kehitysjohtajan, Katia Laakson siirtymätyösparrausta. Toki päivän käynnistymiseen vaikutti positiivisesti myös Loiston loihtima herkullinen aamiaisbuffet!

Katia nosti hyvin esiin siirtymätöiden hakemisen haasteellisuutta, väheksymättä koronan vaikutuksia tämän päivän työmarkkinoihin. Toisaalta sparraus nosti hyvin esiin työelämäosallisuuden tuomia vaikutuksia ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Mitä juuri sinä saat tällä hetkellä työstäsi tai mitä toivoisit työn tuovan elämääsi?

 

Kaiken kaikkiaan päivä oli oikein onnistunut, talo sai uutta puhtia siirtymätöiden etsimiseen konkreettisten vinkkien avulla. Siis kiitos Katia käynnistäsi!

Iltapäivän puhteena saimme iloksemme vielä seinää koristamaan akkreditointi-sertifikaattimme, hyvä me!