Sopimusvuori Ry kotisivu

Joulukuun kuulumisia

Heipat täältä Walonkulmasta!

Kulunut kuukausi on pitänyt sisällään paljon! Koronarajoituksia kiristettiin, mutta me täällä päätimme silti tuoda joulun talolle. Kajastus saikin pinnoilleen lyhtyjä, kynttilöitä, led-valoja sekä kauniin joulukuusen! Loiston puolella joulu on näyttäytynyt niin kynttilöiden, kuin herkullisten joululeivonnaisten, kuten joulutorttujen muodossa. Ja saatiinhan siellä aikaiseksi kolmipäiväinen joululounaskin, pöydät notkuivat jos jonkinmoista herkkua.

Kuukausi on tuntunut vierähtävän nopeasti. Tätä kirjoitellessani vietämme vuoden viimeistä viikkoa. Ensi vuoden kommelluksia innolla odottaen, voi kunpa vuosi kohtelisi meitä hiukan hellemmin ja pääsisimme nauttimaan yhteisön voimasta entistä enemmän. Walonkulma kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa onnea ja iloa uudelle vuodelle!

Alla kuvia kuluneelta kuukaudelta. Toivotaan, että kuvissa näkyvä Herra Tonttu tulee meitä moikkaamaan ensi vuonnakin – ja lahjojen kera tietenkin! 😉