Sopimusvuori Ry kotisivu

Synttärijalkautuminen 3.9.2020

Walonkulman täyttäessä 3-vuotta, halusimme jollakin tavoin juhlia sitä. Avoimet ovet oli poissuljettu vaihtoehto vallitsevan tilanteen johdosta, mutta millä tavoin saisimme iloa ihmisten kasvoille sekä Walonkulman Klubitaloa entistä enemmän esille ihmisten arjessa?

No jalkautumalla kaupungille – tietysti! Siispä kainaloon teemaväriimme kuuluvia keltaisia neilikoita, päälle Walonkulman hupparit ja eikun vastaantulijoita ilahduttamaan. Hieman harmaa ja sateinen päivä ei meitä hidastanut ja kaupungille jalkautuikin iloinen joukko Walonkulmalaisia. Näkyipä niitä hymyjä myös vastaantulijoiden kasvoilla, kun pääsimme ojentamaan iloa ja valoa päivään keltaisen neilikan muodossa.

Ryhmärämä kokoontui ensin torille, jossa Hämeen sanomien valokuvaaja tuli ottamaan meistä muutamia kuvia lehtiartikkeliin. Tämän jälkeen jakaannuimme pienempiin porukoihin neilikkakimput käsissä. Muutaman tunnin ulkoilun jälkeen olikin hyvä istahtaa lämpöiseen pitseriaan syömään höyryävän herkulliset pitsat urakan päätteeksi!

Lopuksi vielä kiitämme – kiitos jäsenet, että lähditte reippain mielin mukaan, kiitos koko talolle hyvästä suunnittelusta, kiitos vastaantulijoille hymyistä ja kauniista sanoista.

” Yksi hymy ei maksa mitään
ja saa niin paljon aikaan.
Rikastuttaa saajaa
köyhdyttämättä antajaa.
Se ei kestä kuin hetken,
mutta sen muisto voi olla ikuinen. ”

Kirjoittaja tuntematon