Sopimusvuori Ry kotisivu

Hybridimalli jäsenten näkökulmasta

Walonkulman Klubitalon uudenlaista, hybridimallin arkea on kulunut nyt reilu viikko. Työpainotteiset päivät ovat käynnistyneet niin Loiston, kuin Kajastuksenkin puolella ja työnjakotaulut täyttyvät taas tussin jäljistä ja uusista työtehtävistä. Alla vielä jäsenten ensifiiliksiä hybridimallista ja siitä, että talolle on mahdollista taas tulla!

Kari

Minulla korona-aikana ei ole ollut ongelmia paitsi, kun ei päässyt klubille. Mutta oli kiva, kun klubilta soiteltiin.

Marjo

Minusta tuntuu kivalta palata lähelle normaalia aikataulua. On käyty kuntosalilla sekä kävelyllä. Tsemppiä kaikille!

Jäsen

Ihanaa, kun pikkuhiljaa palaillaan normaali arkeen!

Päivi

On kyllä kiva juttu kun Klubitalo on auennut. Tulee vähän lisää ohjelmaa viikkoon. Vähän hirvittää kuinka pahaksi korona tilanne menee kun rajoituksia on purettu. Mutta se jää nähtäväksi… Hyvää kesää kaikille!

Vesa

On todella hienoa, että klubitalolla on yhdistetty vanhaa ja uutta toimintamallia, viitaten hybridimalliin. Positiivista myös tavata uusia tuttavuuksia klubitalolla. Luotan tulevaan kesään ja yhteisön voimaan.

Terhi