Sopimusvuori Ry kotisivu

SIIRTYMÄTYÖSTÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Siirryin Walonkulman Klubitalon siirtymätyöntekijästä yrityksen vakituiseksi työntekijäksi syyskuussa 2019. Tykästyin siirtymätyön aikana yrityksen perusideaan ja toimintaan, joten halusin itse jatkaa heidän palveluksessaan, vaikkakin eri yksikössä. Olinhan saanut myös positiivista palautetta loppukeskusteluissa, joten miksi en tarttuisi vielä tilaisuuteen, kun sellainen tulee eteen.
Mielestäni siirtymätyö ajoi asiansa moitteettomasti ja kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä sen läpivientiin. Oli ilo työskennellä paikassa, jossa perusarvoihin kuului selkeys, yksinkertaisuus ja ennen kaikkea vastuullisuus. Positiivinen kannustus Walonkulman puolelta lisäsi myös innostustani ja uskoani, että pärjäisin myös itsenäisessä työssä jatkossa. Paikkauksia ei paljon tarvinnut, pyrin kuitenkin hoitamaan tehtäväni, kuten oli sovittu. Myös siirtymätyön kesto oli mielestäni sopivan pituinen, sain kattavan kuvan yksiköstä. Koen, että jatkossa pystyn paremmin syventymään yksikön toimintaan, esim. henkilöstöjulkaisujen ja itseopiskelun kautta. Toiminta on hyvällä tavalla muovautuvaa ja kehityskelpoista, oma pieni maailmansa.
Kiitoksia vielä kerran Walonkulman Klubitalon työvalmentajille, jäsenille, siirtymätyöpaikan ohjaajille ja tuleville työtovereilleni tästä erinomaisesta mahdollisuudesta, ja tietysti vahvat suositukseni siirtymätöihin lähtijöille ja uusien siirtymätyöpaikkojen hakijoille. Suurkiitos!