Sopimusvuori Ry kotisivu

Jäähyväiskirje

Vuosi ja neljä kuukautta. Tuntuu pieneltä ikuisuudelta, mutta samalla hetkeltä, joka kului kuin silmänräpäyksessä. Walowarteissa keskustelemme usein ajan kulusta, ja siitä miten pelottavalla vauhdilla aika kiitää eteenpäin. Kuinka vaikeaa onkaan elää hetkessä? Ihanaa, että olen saanut viettää aikaani mieluisassa ja voimaannuttavassa yhteisössä, mahtavien ihmisten ympäröimänä.

Walonkulma on mahdollistanut minulle asioita, joista en osannut edes unelmoida vielä kaksi vuotta sitten. Pääsin mukaan luomaan jotain aivan uutta. Sain todistaa kuinka lähes tyhjästä voi kasvaa toimiva lämminhenkinen ja kehittymishaluinen yhteisö, jossa jokaisella on hyvä olla ja kaikille löytyy oma paikkansa. Olen päässyt edustamaan Walonkulmaa ylpeydellä, niin kotimaassa kuin toisella puolella maapalloa. Olen tullut joka kerta takaisin sama ajatuksen kanssa: ”Kyllä meillä Walonkulmassa toimii asiat hyvin!”.

Walonkulmalla tulee olemaan aina erityinen paikka sydämessäni, samalla toivon, että myös minä olen onnistunut jättämään jälkeni tähän yhteisöön ja sen jäseniin.

Haluan kiittää jokaista yhteisömme jäsentä. Olette tehneet ajastani täällä hyvin erityisen.

 

-Venla