Sopimusvuori Ry kotisivu

ETUSIVU

 

 

 

 

 

Walonkulman Klubitalo toteuttaa kansainvälistä klubitalomallia. Toiminnan tarkoituksena on tarjota osatyökykyisille henkilöille mahdollisuus työhön, opiskeluun ja aktiivisempaan elämään yhteiskunnassa.

Klubitalotoiminta koostuu toiminnallisesta, aktiivisesta päivästä, erilaisista työ- ja koulutusmahdollisuuksista sekä vapaa-ajan toiminnasta. Toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Jäsenillä on mahdollisuus käydä Klubitalolla valitseminaan päivinä omien tarpeidensa ja voimavarojensa mukaan. Klubitalotoiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja jäsenet sekä henkilökunta ovat keskenään tasa-arvoisia. Klubitalo ei toimi ilman aktiivisia jäseniä.

Lue lisää

Ajankohtaista

Keskikesän Walopyhä 19.6.2020

Vietimme keskikesän Walopyhää pienellä porukalla Ahvenistolla. Ahvenisto on hämeenlinnalaisten suosiossa oleva ulkoilualue, jossa on mahdollisuuksia erilaisiin aktiviittetteihin, kuten uimiseen ja kiipeilyyn.

Valmistelimme juhannuseväät täällä Walonkulman keittiössä jo edellisenä päivänä ja tarjolla olikin erilaisia herkkuja, kuten makkaraa, vihersalaattia ja patonkeja, jälkiruokia unohtamatta! Lisäksi pakkasimme mukaan kesän perinteisen ulkopelin, Mölkyn sekä pelikortit.

Järvessä vesi oli lämmennyt jo +23-asteiseksi ja moni uskaltautuikin kastamaan talviturkkinsa! Illan lopuksi pelasimme vielä muutaman erän pelikorttien klassikkoja, kuten Maijaa ja ristiseiskaa.

Walosanomat 05/2020

Ohessa liitteenä Walosanomien uusin numero.

Kiinnostaako Walosanomiin kirjoittaminen? Kaikenlaiset vinkit, ideat, reseptit, jutut, kuvat ja tekstit ovat tervetulleita!

Kiitos sanomatiimi ja oikein mukavia lukuhetkiä lehden pariin!

Walosanomat kesäkuu 2020

Hybridimalli jäsenten näkökulmasta

Walonkulman Klubitalon uudenlaista, hybridimallin arkea on kulunut nyt reilu viikko. Työpainotteiset päivät ovat käynnistyneet niin Loiston, kuin Kajastuksenkin puolella ja työnjakotaulut täyttyvät taas tussin jäljistä ja uusista työtehtävistä. Alla vielä jäsenten ensifiiliksiä hybridimallista ja siitä, että talolle on mahdollista taas tulla!

Kari

Minulla korona-aikana ei ole ollut ongelmia paitsi, kun ei päässyt klubille. Mutta oli kiva, kun klubilta soiteltiin.

Marjo

Minusta tuntuu kivalta palata lähelle normaalia aikataulua. On käyty kuntosalilla sekä kävelyllä. Tsemppiä kaikille!

Jäsen

Ihanaa, kun pikkuhiljaa palaillaan normaali arkeen!

Päivi

On kyllä kiva juttu kun Klubitalo on auennut. Tulee vähän lisää ohjelmaa viikkoon. Vähän hirvittää kuinka pahaksi korona tilanne menee kun rajoituksia on purettu. Mutta se jää nähtäväksi… Hyvää kesää kaikille!

Vesa

On todella hienoa, että klubitalolla on yhdistetty vanhaa ja uutta toimintamallia, viitaten hybridimalliin. Positiivista myös tavata uusia tuttavuuksia klubitalolla. Luotan tulevaan kesään ja yhteisön voimaan.

Terhi

Ajankohtaista Walonkulman Klubitalolta

Ohessa ajankohtaista tietoa Walonkulman Klubitalon toiminnasta poikkeusaikana.

1.6. Walonkulma siirtyy niin kutsuttuun hybridimalliin, jonka tarkoituksena on yhdistää niin etä- ja lähikuntoutusta.

Tiedotamme toiminnasta jäseniä aktiivisesti niin puhelimitse, kuin Walonkulman Wiikkopostinkin yhteydessä.

Ajantasaista tietoa myös Facebook-sivuillamme!

Walosanomat toukokuu 2020

Vallitsevasta poikkeustilanteesta huolimatta jäsenet olivat taas aktiivisesti lehden teossa mukana ja saimmekin monipuolista sisältöä lehteen.

Walonkulman Klubitalo toivottaa oikein mukavia lukuhetkiä lehden parissa ja lämmintä kesän odotusta kaikille! 🙂

Walosanomat toukokuu 2020