Sopimusvuori Ry kotisivu

Pelipaja SHIFT

Verstaan matalan kynnyksen ryhmätoiminta Pelipaja Shift

Pelipajatoiminta on tarkoitettu 18-25 -vuotiaille nuorille aikuisille, jotka ovat työn ja koulutuksen ulkopuolella. Matalan kynnyksen pelipajaryhmät toteutetaan Tampereen kaupungin nuorisotakuuavustuksella. Toimintaan hakeudutaan Nuorten talo Ohjaamon kautta. Ohjaamon yhteyshenkilö Timo Riipinen; timo.riipinen@tampere.fi, 040 806 3616

Yksi pelipajaryhmän jakso kestää n. 3 kuukautta. Toiminta ryhmäläisille: Kaksi pelipajapäivää, sekä mahdollisuus osallistua yhtenä päivänä Verstaan muuhun ryhmätoimintaan. Alustavat aikataulut 2019, ryhmäkohtaiset päivämäärät tarketuvat ryhmien täyttyessä:

Kesä: 15.7.-4.10.

Syksy: 7.10.-31.12.

Toimintaan osallistuville kuuluu Verstaalla aamupala, lounas, sekä kahvi/tee.

Pelipaja sijaitsee Nuorten toimintakeskus Verstaan uusissa tiloissa Tampereen Tammelassa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 25 – 27.

Pelipajassa tutustutaan pelialaan, harjoitellaan eri pelinkehityksen taitoja sekä tehdään omia peliprojekteja. Aiempaa kokemusta tai osaamista ei vaadita. Tärkeintä on into ja motivaatio tehdä ja kokeilla uutta, oppia ryhmätyöskentelytaitoja sekä uusia tapoja käyttää luovuutta ja omia taitoja.

Pelipajassa voi halutessasi työskennellä omalla läppärillä.

 

Tiedustelut ja lisätiedot

Pelipajan sisällöstä ja toiminnasta:

Ohjaaja Ari Lehtiniemi

ari.lehtiniemi@sopimusvuori.fi, puh.  044 4554 846

 

Verstaan toiminnasta ja muista asioista:

Ohjaaja Noora Vapaa

noora.vapaa@sopimusvuori.fi , puh. 044 4554 843