Sopimusvuori Ry kotisivu

Pelipaja SHIFT

Verstaan ryhmätoiminta Pelipaja Shift

Pelipajatoiminta on tarkoitettu 18- n.30 -vuotiaille nuorille aikuisille, jotka ovat työn ja koulutuksen ulkopuolella. Pelipajalle voi osallistua joko sosiaalisen kuntoutuksen tai kuntouttavan työtoiminnan asiakkaana ja toimintaan ohjaudutaan aikuissosiaalityön tai Tampereen Työllisyydenhoidon palveluiden kautta. Toimintaan osallistuville kuuluu Verstaalla aamupala, lounas, sekä kahvi/tee. Lisäksi asiakas saa bussikorttietuuden Tampereen kaupungilta.

Pelipajalla tutustutaan pelialaan, harjoitellaan eri pelinkehityksen taitoja sekä tehdään omia peliprojekteja. Aiempaa kokemusta tai osaamista ei vaadita. Tärkeintä on into ja motivaatio tehdä ja kokeilla uutta, oppia ryhmätyöskentelytaitoja sekä uusia tapoja käyttää luovuutta ja omia taitoja. Pelipajalla voi halutessaan työskennellä myös omalla läppärillä.

Yksi pelipajaryhmän jakso kestää n. 3 kuukautta. Toiminta ryhmäläisille: Kaksi pelipajapäivää, sekä mahdollisuus osallistua 1-3 päivänä Verstaan muuhun ryhmätoimintaan.

Vuoden 2020 ryhmät toteutuvat seuraavasti:
Kevät: 3.2. – 30.4.
Kesä: 11.5. – 7.8.
Syksy: 7.9. – 4.12.

Pelipaja sijaitsee Nuorten toimintakeskus Verstaan tiloissa Tampereen Tammelassa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 25 – 27.

Tiedustelut ja lisätiedot
Pelipajan sisällöstä ja toiminnasta:
Ohjaaja (Pelipaja) Ari Lehtiniemi
ari.lehtiniemi@sopimusvuori.fi, puh. 044 4554 846

Verstaan toiminnasta ja muista asioista:
Ohjaaja Noora Vapaa
noora.vapaa@sopimusvuori.fi , puh. 044 4554 843