Sopimusvuori Ry kotisivu

Opiskelijoiden ryhmä: tunnekuvat

Verstaalla on startannut uusi opiskelijoiden ohjaama projekti, jossa käsitellään tunteita valokuvien, tekstien sekä kuvallisen ilmaisun kautta niin, että ne puretaan ryhmän kesken suullisesti. Projekti on viiden viikon mittainen ja se pidetään tiistaisin iltapäivällä. Joka kerralla käsitellään vuoroviikoin positiivisia sekä negatiivisia tunteita, jotka valitaan yhdessä. Viimeisellä kerralla käsittelemme positiivista tunnetta, jotta fiilis ei jää kuitenkaan synkäksi.

Ensimmäisellä kerralla tunne oli kiitollisuus. Kävimme myös pelisäännöt läpi ja keskustelimme ryhmissä mitä kiitollisuus jokaiselle merkitsee sekä aloimme työstämään kuvia, joita voi työstää myös vapaa-ajalla.

Tavoitteena on, että saamme sanoittaa tunteitamme kuvien kautta, koska usein tunteista puhuminen voi olla muuten monelle haastavaa.

Blogitekstin kuva kertoo kiitollisuudesta tatuointien tarinoiden sekä sormien asennon kautta, jotka muodostavat sydämen.