Sopimusvuori Ry kotisivu

Sopimusvuoricup 2018

 

Tämän vuoden Sopimusvuoricup järjestettiin 4.6.2018 Pyynikin kentällä. Viime vuoden cup-voittajina Verstas isännöi cupin. Tänä vuonna mukana oli 4 joukkuetta: Verstaan FC Apatia, Näsinkulman-Walon Nopsat, Kanavan Kanuunat sekä Hämeenpuisto United. Ottelut pelattiin kahdella kentällä, arvotuin otteluparein. Ensimmäiset ottelut sujuivat seuraavasti: FC Apatia vs. Näsinkulman-Walon Nopsat 8-0, sekä Kanavan Kanuunat vs. Hämeenpuisto United 1-3. Lyhyen tauon jälkeen seuraavat ottelut menivät seuraavasti: Näsinkulman-Walon Nopsat vs. Hämeenpuisto United 1-11, sekä FC Apatia vs. Kanavan Kanuunat 4-0. Kolmannet otteluparitkin olivat tulosten jälkeen suoraan pronssi- ja finaaliottelut. Pronssiottelussa olivat vastakkain Näsinkulman-Walon Nopsat sekä Kanavan Kanuunat. Ottelun voiton ja turnauksen pronssisijan vei Kanavan Kanuunat. Finaalissa pelasivat tiukan ottelun Verstaan FC Apatia, sekä Hämeenpuisto United. Hurjien kannatushuutojen saattelemana Verstas uusi viimevuotisen cup-mestaruutensa, ja palkintopokaali kulkeutui takaisin omalle paikalleen Verstaalle.

Cupin myötä Verstaslaisten yhteisöllisyys ja yhteishenki näytti jälleen voimansa: joukkueurheilu hyvässä hengessä on mitä parhainta ajanvietettä yhdessä – sekä kentällä, että kentän laidalla. Kaikki lähtivät Pyynikin kentällä hyvillä fiiliksillä jatkamaan päiväänsä.

Ensi vuoden cupia ja sen järjestelyhäslinkejä odotellessa….

Mukavaa kesäkuun alkua kaikille!

 

Kuva: Matti