Verstaan nuoret mukana valtakunnallisessa biisiprojektissa

Nuorten toimintakeskus Verstaalta osallistui työvalmentajien Tonin ja Tuulin johdolla 7 nuorta Kukunori Ry:n järjestämään biisileiriin, jossa oli mukana yhteensä 6 ryhmää 5 eri kaupungista. Projektin tuotoksena jokainen ryhmä teki alusta asti oman biisin jotka Kukunori julkaisi Youtubessa sekä Spotifyssa. Meiltä nuorilta saatu palaute tästä yhteistyöstä ja projektista oli ihan äärimmäisen positiivista, osallistujat kertoivat pitäneensä projektista todella paljon.  

Projektissa yhtenä sanoittajana ja laulajana mukana ollut Janette kommentoi, että oli todella hienoa päästä tekemään biisiä ja seuraamaan eri tuotantovaiheita alusta loppuun asti. Aiempaa kokemusta Janetella ei musiikin tekemisestä ollut, mutta on todella siistiä voida sanoa, että on ollut mukana työstämässä biisiä joka on julkaistu kaiken kansan kuunneltavaksi. 

Säveltämiseen, tuottamiseen ja kosketinosuuksien soittamiseen osallistunut Taru puolestaan kertoi kokemuksen olleen todella opettavainen ja projektin aikana saaneensa paremman käsityksen omista vahvuuksistaan musiikinteon suhteen. Taru lisäsi saaneensa tästä paljon inspiraatiota ja totesi, että biisileirin jälkeen valmiiden biisien tekeminen ei tunnukaan niin suurelta urakalta kuin olisi aiemmin ajatellut. 

Klikkaamalla linkkiä siirryt Youtubeen kuuntelemaan biisiä.