Tule! -Vapaaehtois- ja kansalaistoimintaa Lielahti-Lentävänniemen alueella

Järjestämme yhteisöllistä tekemistä ja edistämme Lielahti-Lentävänniemen viihtyisyyttä alueen asukkaiden toiveita kuunnellen. Tervetuloa osallistumaan ja tutustumaan muun muassa luontoon, hyväntekeväisyyteen ja käsitöihin liittyvään toimintaan tai kouluttautumaan vapaaehtoiseksi. Vapaaehtoisena voit vetää vaikkapa lukupiiriä, jakaa kädentaito- ja korjausvinkkejä tai jakaa tietämystäsi kasvihuoneviljelystä tai olla digitukena. Voit osallistua vapaaehtoisena tapahtuma-avustajana vain yhteen tapahtumaan tai osallistua toimintaan säännöllisesti. Järjestämme vapaaehtoisille perehdytystä ja virkistystä.

Tule!-hankkeen toteuttavat Sopimusvuori ry, Kansalaistalo Mansikkapaikka ry ja Rientolan Setlementti ry ja sen rahoittaa STEA. Edistämme alueen järjestöjen ja muiden toimijoiden yhteistyötä. Toimimme Lielahden kartanolla Hiedanrannassa sekä Rientolassa Niemen kartanon tiloissa ja Mansikkapaikassa Lentävänniemessä.

Lue lisää Lielahden, Lentävänniemen ja lähialueiden harrastus- ja vapaaehtoistoiminnasta sekä hankkeesta verkkosivuiltamme: www.sopimusvuori.fi/kehittäminen/tule

Lisätietoa: katri.leppisaari@sopimusvuori.fi, p. 0444554780

Facebookissa: www.facebook.com/tulehanke.tampere

Instagramissa: @tulehanke.tampere

Lähellä.fi -palvelussa: https:/lahella.fi/hanke/tule-tulevaisuus-toi-meidat-yhteen/

Löydät ilmoituksemme myös Lielahtikeskuksen toisesta kerroksesta ja hankekumppaneiden ilmoitustauluilta.