Työtoiminta

Työtoiminnassa on kyse avustavista työtehtävistä, joita toteutetaan monipuolisissa työpajaympäristöissä ja aidoissa työympäristöissä.

Työtehtäviä voi tehdä ilman aiempaa kokemusta ja koulutusta. Huolehdimme riittävästä perehdytyksestä ja työturvallisuudesta. Mikäli asiakkaalla on jo kokemusta/ koulutusta alasta, niin löydämme sopivan haastavia työtehtäviä. Työtehtävät räätälöidään yksilöllisesti tukemaan asiakkaan tavoitteita hänen aiempi osaaminen huomioiden. Pyrkimyksenä on luoda edellytyksiä asiakkaan työllistymiselle ja/ tai koulutukseen siirtymiselle.

Työtehtäviä on tarjolla eri aloilta:

Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Osaaminen on tunnistettu lähes jokaisessa työtehtävässä, joka mahdollistaa opinnollistamisen. Myös osatutkintojen suorittaminen on mahdollista. Järjestämme ajoittain myös erilaisia korttikoulutuksia (hygienia, työturvallisuus, EA1 jne.).

Työtoiminta sisältää yksilö- ja työvalmennusta sekä mahdollisesti ryhmävalmennusta.

Sopimukset tehdään vähintään 3 kuukauden jaksoissa. Työtoimintapäiviä on sovitusti 1-4 päivää viikossa. Päivän kesto on 4 tuntia. Aloituspäivä sovitaan yksilöllisesti. 

Tästä Työtoiminnan esite PDF 

Toimintaa näissä yksiköissä