Toiminta

Sopimusvuori ry:n kehittämistoiminta on vireää, ja sitä tehdään tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa tarve- ja strategialähtöisesti.

Klubitalon toiminta perustuu yhteisöllisyyteen, yhdenvertaisuuteen, ja vapaaehtoisuuteen. Sopimusvuorella on kaksi akkreditoitua eli kansainväliset laatustandardit täyttävää Klubitaloa.

Palvelun tavoitteena on tukea asiakkaiden mielekkään ja hyvinvointia vahvistavan arjen rakentamista sekä työ- ja toimintakykyä. Palvelulla ehkäistään asiakkaiden mahdollisia toimintakyvyn rajoitteiden haittavaikutuksia.

Tuotamme mielenterveys- ja päihdepalveluiden päivä- ja työtoimintaa Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Vesilahden ja Ylöjärven ohjaamille asiakkaille. 

Päihdepalvelut

Tarvitsetko tukea päihteettömään elämään? Tarjoamme yksilöllistä keskusteluapua, joka toteutetaan viikoittaisilla tapaamiskerroilla. Tavoitteet ja keinot sovitaan yhdessä.

Palvelut ovat suunnattu työttömille työnhakijoille, joiden tavoitteena on edetä työhön, koulutukseen tai muuhun työllistymistä edistävään palveluun.