Sopimusvuori Ry kotisivu

Tutustu Sorinaan

TERVETULOA SORINAAN

Sorina on kaupungin sydämessä sijaitseva sosiaalisen kuntoutuksen ja kuntouttavan työtoiminnan toimipiste. Valoisat tilamme ovat esteettömät, yhdessä kerroksessa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimintamme on kohdennettu aikuisille, jotka tarvitsevat sosiaalista kuntoutusta, osallisuutta vahvistavaa kuntouttavaa työtoimintaa tai työhön ja koulutukseen suuntaavaa kuntouttavaa työtoimintaa.

Lisäksi palvelumme tarjoaa päivätoimintaa yli 65-vuotiaille mielenterveyskuntoutujille Hoivis-pajan tukemana. Hoivis-pajassa hoiva-alasta kiinnostuneet asiakkaat saavat valmiuksia edetä kohti opiskelu ja/tai työelämää yli 65-vuotiaiden mielenterveyskuntoutujien parissa tapahtuvan käytännön harjoittelun kautta.

 

Sorinan viikko-ohjelma PDF

 

Torstaisin klo 17-21 Sorinan tiloissa toimii Mielikahvila. Kahvila on vapaamuotoista toimintaa tarjoava kohtaamispaikka, yhteinen ”olohuone” ja monimuotoisen vapaaehtoistyön keskus. Kahvila-toimintaa ylläpidetään Kriisikeskus Osviitan, Ehyt ry:n ja Sopimusvuori ry:n (Sorina) yhteistyöllä.

Toimintaamme hakeudutaan Tampereen kaupungin aikuissosiaalityön kautta (sosiaalinen kuntoutus ja osallisuutta vahvistava kuntouttava työtoiminta) tai Tampereen kaupungin työllisyyspalveluiden (TYPA) kautta (työhön ja koulutukseen suuntaava kuntouttava työtoiminta).

Arkisten työtehtävien lisäksi päivämme täyttyvät kohtaamisista, vertaistuesta sekä tunnelman jakamisesta erilaisissa ryhmätoiminnoissa. Monimuotoisessa yhteisöllisessä porukassamme jokainen voi olla oma itsensä!

Voit tulla tutustumaan toimintaamme aukiolojemme puitteissa. Sovi tarkka aika sähköpostitse tai puhelimitse.