Sopimusvuori Ry kotisivu

Kuntouttava työtoiminta

 

Sorinassa kuntouttava työtoiminta tarjoaa sinulle mahdollisuuden kartoittaa ja kehittää omia työllistymismahdollisuuksiasi erilaisissa työtehtävissä. Kaikelle kuntouttavalle työtoiminnalle yhteistä on sinun tilanteeseesi räätälöidyt tehtäväkokonaisuudet ja omien tavoitteidesi edistäminen palvelun aikana. Voit ohjautua kuntouttavaan työtoimintaan, jos olet 18–64-vuotias työtön työnhakija ja kaipaat työllistymiseesi tukea.

Sorinassa kuntouttavan työtoiminnan tehtävät voivat koostua avustavista keittiötöistä, ryhmänohjaajana toimimisesta, kädentaitojen työtehtävistä tai Hoivis-pajalla työskentelystä. Tilanteesi mukaan lisänä voi olla puhtaanapidon tehtäviä. Keittiöllä tarjoillaan lounasta, huolehditaan tiskeistä ja keittiön siisteydestä, valmistetaan salaatteja ja voileipiä sekä järjestetään kahvitarjoiluja väellemme. Ryhmänohjaajana pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja osaamistasi järjestämällä Sorinan asiakkaille erilaista ryhmätoimintaa ja tapahtumia. Kädentaitojen tehtävissä työtoiminta voi olla esimerkiksi erilaisiin käsityöprojekteihin osallistumista, ompelu- tai neuletöiden tekemistä sekä käsityöryhmien ohjaamista.

 

Kuinka hakeudut mukaan kuntouttavaan työtoimintaan?

Voit hakeutua kuntouttavaan työtoimintaan Tampereen kaupungin työllisyyspalveluiden kautta. Sovi myös aina tutustumiskäynti Sorinaan. Palvelu on sinulle maksutonta, ja palvelussa ollessasi olet oikeutettu ilmaiseen lounasruokailuun sekä kahvihetkeen työtoimintapäivinäsi. Lisäksi sinulle kuuluu työtoiminnan aikana Tampereen kaupunkiliikenteen bussikortti sekä työtoimintapäiviltä työllistymistä edistävään palveluun osallistumisesta maksettava 9€ kulukorvaus.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Vastaava työvalmentaja

Nella Nuutinen

044 455 4831

nella.nuutinen@sopimusvuori.fi

 

Hoivis-paja

Työhönvalmentaja

Sari Eloranta

044 455 4832

sari.eloranta@sopimusvuori.fi