Sopimusvuori Ry kotisivu

Yli 65-vuotiaiden päivätoiminta

Sorinassa järjestetään eläkeikäisille päivätoimintaa arjen ja mielenterveyden tueksi. Jos olet yli 65-vuotias tamperelainen ja sinulla on jokin mielenterveys- tai päihdeongelma, olet tervetullut palveluumme!

Päivätoiminnassamme sinulla on mahdollisuus tehdä erilaisia kädentöitä, tutustua uusiin ihmisiin ja osallistua monipuoliseen ryhmätoimintaamme. Sorinasta teemme myös paljon tutustumiskäyntejä ja retkiä lähialueella ja käymme eri tapahtumissa sorinalaisten mielenkiinnon mukaan. Päivätoimintaan osallistuessasi sinulla ovat tukena mielenterveys- ja päihdealan ammattilaisten lisäksi myös Sorinan hoivispajalaiset, jotka ovat tutustumassa sosiaali- ja terveysalan tehtäviin. Saat tarvittaessa heiltä yksilöllistä apua esim. vaateostoksiin, virastoasiointiin ja tietokoneen käyttöön.
Päivätoimintaan hakeudut ottamalla yhteyttä suoraan Toimintakeskus Sorinaan, jolloin sovimme sinulle tutustumiskäynnin. Palvelusta peritään 5 € maksu/päivä. Maksu oikeuttaa sinut lounaaseen sekä aamiaiseen tai iltapäiväkahviin kaiken muun toiminnan lisäksi. Päivät ovat noin neljän tunnin mittaisia ja käyntipäiväsi sovitaan sinun voimavarojesi ja toiveidesi mukaisesti.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Työhönvalmentaja

Sari Eloranta

044 455 4832

sari.eloranta@sopimusvuori.fi