Sopimusvuori Ry kotisivu

Yli 65-vuotiaiden päivätoiminta

Sorinassa järjestetään eläkeikäisille päivätoimintaa arjen ja mielenterveyden tueksi. Jos olet yli 65-vuotias tamperelainen ja sinulla on jokin mielenterveys- tai päihdeongelma, olet tervetullut palveluumme!

Päivätoiminnassamme sinulla on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin ja osallistua monipuoliseen ryhmätoimintaamme tiistaisin ja keskiviikkoisin. Tukenasi ovat mielenterveys- ja päihdealan ammattilaisten lisäksi myös hoivispajalaiset, jotka ovat tutustumassa sosiaali- ja terveysalan tehtäviin. Hoivispaja on Sopimusvuori ry:n Työvalmennusyksikkö Kanavan Sorinassa tiistaisin ja keskiviikkoisin vieraileva ryhmä, joilta sinulla on tarvittaessa mahdollista saada yksilöllistä apua esim. vaateostoksiin tai vaikkapa tietokoneen käyttöön. Hoivispajalaisten kanssa pääset myös ideoimaan päivätoimintapäiväsi sisältöä, osallistumaan pienimuotoisiin ryhmiin tai vaikka vain juttelemaan kuulumisia.

Päivätoimintaan hakeudut ottamalla yhteyttä suoraan Toimintakeskus Sorinaan, jolloin sovimme sinulle tutustumiskäynnin. Palvelusta peritään 5 € maksu/päivä. Maksu oikeuttaa sinut lounaaseen sekä aamiaiseen tai iltapäiväkahviin kaiken muun toiminnan lisäksi. Päivät ovat noin neljän tunnin mittaisia.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Matti Kojo
044 4554 716
matti.kojo@sopimusvuori.fi