Sopimusvuori Ry kotisivu

Sopimusvuori ry:n yksiköt tekevät osansa koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi

 

Koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi Sopimusvuori ry:n yksiköt ovat suljettuina toistaiseksi. Huolimatta poikkeuksellisesta tilanteesta, toivomme, että kaikki pysyisivät levollisin mielin. Kannetaan kukin tahoillamme kortemme kekoon tässä poikkeustilanteessa. Yksilötasolla voimme vaikuttaa tilanteeseen huolehtimalla hyvästä hygieniasta sekä noudattamalla viranomaisten antamia ohjeistuksia. Nyt on lisäksi hyvä hetki toteuttaa asioita, joita ei ole arjen kiireessä kerenyt tehdä; soita vaikka vanhalle lapsuudenystävälle tai kaukaiselle sukulaisellesi! 🙂

Tiedotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, kun Sorina voi taas avata ovensa.

Koska tosielämän halaukset ovat nyt vähissä, Sorina lähettää tämän kuvan myötä kaikille virtuaalisen, lämpimän halauksen! <3