Sopimusvuori Ry kotisivu

Sopimusvuori ry ja Suomen Käsi- ja taideteollisuusmessut 2019

 

15.11-17.11.2019 ahkeran työn tulos palkittiin, kun Sopimusvuori ry:n reilu kuudensadan palapelipalan yhteisötaideteos koristi messuosastomme takaseinää näyttävästi ja sen pääsivät näkemään tuhannet messukävijät. Taideteos herätti ihmetystä, vaikuttumista, iloa, ideoita… ostipa moni palasen yhteisöllisyyttä osastoltamme myös mukaansa. Yhteisötaideteoksen ideana oli ”mitä yhteisöllisyys merkitsee minulle?”. Taideteos syntyi satojen sopimusvuorelaisten käsissä, näinollen jokainen palapelin palanen on uniikki ja tekijänsä näköinen. Palasten joukosta löytyi varmasti jokaiselle palanen, jonka sanomaan pystyy samaistumaan.

Jos et ehtinyt vierailemaan messuilla osastollamme, kaikki messuillakin myynnissä olleet tuotteet ovat myytävänä verkkokaupassamme https://www.soppari.net/

Nuorten toimintakeskus Verstaan tiloissa on nyt myös lähiaikoina auennut kivijalkamyymälä osoitteessa itsenäisyydenkatu 25!

 

Tässä muutama kuva osastoltamme 🙂