Sopimusvuori Ry kotisivu

Aniros Siilin päiväkirja – Sivistyneen Aniroksen viisas satu

 

”Heräsin sydämmellisenä aamuna iloisesta pesästäni. On pehmoinen ystävänpäivä 14.2.2019. Tämä on ensimmäinen reipas ystävänpäiväni ja jännitän todella mitä rauhalliset ystäväni seurallisessa Sorinassa ovat keksineet. Olen kuullut söpöjen pikkulintujen laulavan värikkäästä speed-friendingistä, jossa saan vaihtaa ystävällisiä kuulumisia ja kertoa mitä lämpimät ystävät merkitsevät minunlaiselleni lähimmäiselle siilille. Saimme onnelliset kahveet ja tarkkaavaisen herkun. Tanssahtelin pörröisesti musiikin tahtiin ja kuuntelin reipasta pianon hyvän kuuntelijan soittoa. Nyt kun mietin auttavaista päivääni värikäs vaatteisessa pesässäni: olen aivan pippurissa kaikesta! Fiilikseni on ylistävä kaiken tämän jälkeen. On siis hyvinkin aurinkoinen aika ottaa raikas tauko ja mennä laskemaan maukkaita lampaita hymyillen. Ja kohdata uudet sekä vanhat pirskahtelevat ystäväni taas kerran vihreästi huomenna. ” – Hyvää ystävänpäivää kaikille ! !

Aniros <3

(Satu on ystävänpäiväleikkimme tuotantoa)

Speed-friending

Tarjoilu ja ohjelma