Sopimusvuori Ry kotisivu

Aniros Siilin päiväkirja – Ees taas tiskiharjalla ja maalitelalla

 

Siilitervehdys kaikille!

Aniros Siili täällä taas kirjoittelee. Viime kerrasta onkin vierähtänyt jo viikko! Kylläpäs aika onkin rientänyt. Viikossa on kerennyt tapahtua täällä Sorinassa paljon asioita. Esimerkiksi yksi huoneemme on saanut hurjan muodonmuutoksen. Tarkoituksena on muuttaa huoneen käyttötarkoitusta, joten ahkerat opiskelijamme järjestivät äänestyksen huoneen uudesta värimaailmasta, käyttötarkoituksesta ja uudesta nimestä. Sorinamaiseen tapaan oranssi voitti äänestyksen, joten huone saa piristykseksi hillityn oranssin tehosteseinän. Sen sijaan huoneen uusi käyttötarkoitus on vielä hieman auki. Ehdotuksia tuli runsaasti, tässäpä niistä muutama esimerkki: ”Sorina soppi, Aurinkohuone, Lepola, Aniroksen pesä (tästä siilikohtaisesti pidän eniten 😉 ) ja Rentoutushuone.” Hurjan jännää on nähdä, millaiseksi uusi huone lopulta tulee!  Nyt jätän maalarimme huhkimaan ees taas maalitelalla.

 

Utelias otus kun olen, niin kävin taas kurkistelemassa keittiön puuhasteluja. Tiskiharjat suhisivat eestaas ja tiskikoneet ahersivat puhdistaessaan lounasruokailun likatiskiä. Vaikka tiskiä olikin paljon, niin kovin näppärästi se sujui meidän keittiötiimiläisiltä. Ruokana tänään oli herkullista juustoista kanakeittoa, johon kylkeen oli voideltu maittavat juustovoileivät. Siilin masu tuli niin täyteen, että menenkin tästä hetkeksi lepäilemään olohuoneeseen ja lukemaan päivänlehteä. Toivotan kaikille hyvää loppuviikkoa! Tavataan ensiviikolla ystävänpäivän merkeissä <3

 

-Aniros