REKRY

Sopimusvuori ry on Tampereella vuonna 1970 perustettu voittoa jakamaton yhdistys, joka tekee työtä mielenterveyden haasteita kohdanneiden kansalaisten elämänlaadun, sosiaalisen aseman ja hoitomahdollisuuksien parantamiseksi. Asiakkaiden unelmat ja toiveet, näkemykset ja kokemukset, yhteinen päätöksenteko ja viesti siitä, että jokainen on tärkeä omana itsenään muodostavat pohjan arjen työllemme.

Sopimusvuori ry aloittaa kahvilatoiminnan Kulttuuritalo Laikun kahviossa elokuun 2021 aikana. Etsimme nyt kahvilatoimintaan yhtä kokenutta toiminnasta vastaava esihenkilöä ja kahta reipasta kahvilatyöntekijää sekä tuntityöntekijöitä, jotka jakavan arvomme toimia yhteisöllisesti, ilon ja ihmisarvon kunnioituksen kautta.

Toivomme sinulta löytyvän ravintola-alan koulutus ja työkokemusta, sekä kiinnostusta kestävään kehitykseen ja hävikkiruuan hyödyntämiseen. Toivomme sinulla olevan hygienia- ja anniskelupassin. Tahdot olla mukana luomassa Tampereen keskustaan yhteistä olohuonetta, jonne jokainen kokee olevansa tervetullut omana itsenään. Kahvila on avoinna ti-pe 10-19 ja la-su 10-16. Kahvilassa on kahvilatuotteiden lisäksi tarjolla päivittäin maittava keittolounas sekä salaatteja. Tilauksesta valmistamme myös kokoustarjoiluja. Tulevaisuudessa kahvila toimii myös Sopimusvuori ry:n asiakkaiden jatkopolutuspaikkana tarjoten työpaikkoja matalalla kynnyksellä esim. osatyökykyisille.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi mm. erilaisia koulutusmahdollisuuksia sekä mahdollisuuden käyttää työaikaa liikuntaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit avoimesta tehtävästä, laita hakemuksesi ja CV:si 17.6. mennessä minna.visakorpi@sopimusvuori.fi

Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Minna Visakorpi p. 044 4554 747