Sopimusvuori Ry kotisivu

Yhteistyökumppaneille

Klubimentorit

Klubimentori on henkilö, joka oman osaamisensa lähtökohdista ohjaa ja mentoroi sekä auttaa Klubitalon väkeä heidän toiveidensa pohjalta. Klubimentorit eivät ole Klubitalon henkilökuntaa vaan toimivat omasta työroolistaan käsin. Klubimentorit ovat osa Klubitalon verkostoyhteistyötä. Klubimentorit kokoontuvat kaksi kertaa vuodessa suunnittelemaan yhteistyömahdollisuuksia.

Kiinnostaisiko Sinua toiminta klubimentorina Näsinkulman Klubitalolla? Ota yhteyttä Majakkaan ja sovi tapaaminen.

Klubimentoreiden kuvaesittely 2020

 

Opiskelijat

Sosiaali- ja terveysalan opiskelijat voivat tulla suorittamaan työharjoittelua Näsinkulman Klubitalolle. Ammattikorkeakouluopiskelijat hakevat harjoittelupaikkaa Jobiili-palvelun kautta ja muut harjoittelujaksot sovitaan suoraan klubitalon vastaavan työvalmentajan kanssa.

Opiskelijat voivat myös tehdä opinnäytetyönsä Näsinkulman Klubitalolle. Teemme mielellämme yhteistyötä myös muiden opintoihin liittyvien projektien tiimoilta, joten jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä.

Kokemuksia yhteistyöstä

 

”Itselleni klubimentoritoiminta on mielekästä ja hauskaa vapaaehtoistoimintaa. Kuulen ja näen tapahtumissa ja kokouksissa Klubitalon toiminnasta, voin esittää kysymyksiä ja tehdä ehdotuksia, tarjota omaa osaamistani mikäli sille on kysyntää – ja samalla tutustua mukaviin ihmisiin. Oma osaamiseni liittyy soveltavaan ja osallistavaan taiteeseen sekä hiljentymisen ja itsensä kehittämisen menetelmiin. Olen mieluusti Klubitalon käytettävissä tarvittaessa jatkossakin.”

  • Virpi Koskela (FT luovien alojen nomadi, yhteisö- ja luontoyhteys -kouluttaja)

 

”Näsinkulman klubitalolla opiskelijana pääsin monipuolisesti tutustumaan klubitalon toimintamalliin. Harjoittelun aikana oli normaalin arjen lisäksi paljon erilaisia tapahtumia ja aktiviteeteja, mihin oli mukava jäsenten kanssa osallistua. Parasta kuitenkin oli mielestäni se, että klubitalolla pääsi kohtaamaan paljon erilaisia persoonia ja tekemään yhteistyötä jäsenten kanssa.  Yhteishenki klubitalolla oli ihan mahtava ja meidät opiskelijat otettiin lämmöllä vastaan.”

  • Satu Alanen (sairaanhoitajaopiskelijana Näsinkulmassa 15.4.-24.5.2019)

 

”Aloitin kuuden viikon harjoitteluni Näsinkulman klubitalolla huhtikuun alussa -19. Ensimmäisestä päivästä lähtien koin oloni hyvin tervetulleeksi ja minut otettiin avosylin vastaan sekä klubi- että henkilökuntajäsenten osalta. Opin, kuinka monimuotoista työskentely klubitalolla oli, mikään päivä ei ollut samanlainen. Oivalsin myös sen, kuinka yhteisöllisyydessä on voimaa ja yhteistyötä tekemällä kaikki on mahdollista. Voin lämpimästi suositella Näsinkulman klubitaloa kaikille opiskelijoille! 🙂”

  • Noora Lehtinen (sairaanhoitajaopiskelijana Näsinkulmassa 1.4.-10.5.2019)