Näsinkulman Klubitalolla on jatkuvasti monenlaisia verkkoja vesillä. Teemme laaja-alaista verkostoyhteistyötä paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Jos olet kiinnostunut lähtemään yhteistyökuvioihin Näsinkulman kanssa, otathan yhteyttä  Majakka – yksikköömme!

Klubimentorit

Klubimentorit ovat tärkeä ja oleellinen osa Klubitalon verkostoyhteistyötä.

Klubimentori on henkilö, joka oman osaamisensa lähtökohdista ohjaa ja mentoroi sekä auttaa Klubitalon väkeä heidän toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Klubimentorit eivät ole Klubitalon henkilökuntaa vaan toimivat omasta työroolistaan käsin.

Klubimentoreiden kanssa kokoonnutaan kaksi kertaa vuodessa vaihtamaan kuulumisia, kehittämään Klubitalon toimintaa ja näkyvyyttä sekä antamaan konsultaatiota yhteistyöverkoston näkökulmasta. Tämän lisäksi he toimivat mentorin roolissa monin antoisin tavoin mm pitämällä rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia sekä lääkärin kyselytunteja, antamalla henkilökohtaista tukea opinto- ja työllistymisasioissa, sparraavat yritysyhteistyössä, pitävät asiantuntija -puheenvuoroja esim seminaareissa, antavat harjoitusta työhaastattelu -tilanteisiin, tuovat tietoa kentällä tapahtuvista asioista ja trendeistä, tarjoavat elämyksiä sekä lisäävät Klubitalo -tietoisuutta omalla työkentällään.

Kiinnostaisiko Sinua toimia Näsinkulman Klubitalon Klubimentorina? Ota yhteyttä Majakkaan!

Klubimentoreiden esittely

Erika murtomäki

psykiatrinen sairaanhoitaja, seksuaali- ja parisuhdeneuvoja, työnohjaaja

Virpi koskela

Luovien alojen nomadi taiteilija – kehittäjä

Riikka Lamminen

Psykoterapeutti, sos.ped hevostoiminnan ohjaaja

Olli-Poika Parviainen

Hämeenlinnan kaupunginjohtaja

Minna Arvonen

Opinto-ohjaaja

Katri Pihlaja

Sosiaalialan asiantuntija

Hanna Åby

Palvelujohtaja, työllisyyspalvelut,   Sopimusvuori ry

heini2

Heini Salo

Rekrytointipäällikkö,                                    Pirkanmaan osuuskauppa  

Suvi Reiman

Nuorisopsykiatrian erikoislääkäri,                    Pirha

Yhteistyö työharjoittelujen merkeissä

Erityisesti sosiaali- ja terveysalan tulevilla ammattilaisilla on mahdollisuus päästä suorittamaan työharjoittelujakso Näsinkulman Klubitalolla. Ammattikorkeakouluopiskelijat voivat hakea harjoittelupaikkaa Jobiili-palvelun kautta. Sen lisäksi mahdollisuuksista harjoittelujaksojen osalta voi kysellä ja sopia vastaavan työvalmentajan kanssa.

Teemme mielellämme yhteistyötä erilaisten opintoihin liittyvien projektien tiimoilta. Näsinkulman Klubitalolle voi esimerkiksi tehdä opinnäytetyön. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä!

Kokemuksia yhteistyöstä

”Itselleni klubimentoritoiminta on mielekästä ja hauskaa vapaaehtoistoimintaa. Kuulen ja näen tapahtumissa ja kokouksissa Klubitalon toiminnasta, voin esittää kysymyksiä ja tehdä ehdotuksia, tarjota omaa osaamistani mikäli sille on kysyntää – ja samalla tutustua mukaviin ihmisiin. Oma osaamiseni liittyy soveltavaan ja osallistavaan taiteeseen sekä hiljentymisen ja itsensä kehittämisen menetelmiin. Olen mieluusti Klubitalon käytettävissä tarvittaessa jatkossakin.”

Virpi Koskela (FT luovien alojen nomadi, yhteisö- ja luontoyhteys -kouluttaja)

”Näsinkulman klubitalolla opiskelijana pääsin monipuolisesti tutustumaan klubitalon toimintamalliin. Harjoittelun aikana oli normaalin arjen lisäksi paljon erilaisia tapahtumia ja aktiviteeteja, mihin oli mukava jäsenten kanssa osallistua. Parasta kuitenkin oli mielestäni se, että klubitalolla pääsi kohtaamaan paljon erilaisia persoonia ja tekemään yhteistyötä jäsenten kanssa.  Yhteishenki klubitalolla oli ihan mahtava ja meidät opiskelijat otettiin lämmöllä vastaan.”

– Satu Alanen (sairaanhoitajaopiskelijana Näsinkulmassa 15.4.-24.5.2019)

”Aloitin kuuden viikon harjoitteluni Näsinkulman klubitalolla huhtikuun alussa -19. Ensimmäisestä päivästä lähtien koin oloni hyvin tervetulleeksi ja minut otettiin avosylin vastaan sekä klubi- että henkilökuntajäsenten osalta. Opin, kuinka monimuotoista työskentely klubitalolla oli, mikään päivä ei ollut samanlainen. Oivalsin myös sen, kuinka yhteisöllisyydessä on voimaa ja yhteistyötä tekemällä kaikki on mahdollista. Voin lämpimästi suositella Näsinkulman klubitaloa kaikille opiskelijoille!”

– Noora Lehtinen (sairaanhoitajaopiskelijana Näsinkulmassa 1.4.-10.5.2019)