Sopimusvuori Ry kotisivu

Mikä on Klubitalo?

Klubitalo on yhteisö, jonka henkilökunta ja kuntoutujajäsenet muodostavat yhdessä. Taloilla keskitytään yksilön vahvuuksiin, ei diagnooseihin. Suomessa on 23 Klubitaloa.

 

Klubitalot ovat mielenterveyskuntoutujien ja palkatun henkilökunnan muodostamia, yhdenvertaisia yhteisöjä. Ne täydentävät psykososiaalisia palveluja ja edistävät kuntoutujajäsenten toipumista. Klubitalot tarjoavat jäsenilleen tavoitteellista toimintaa arkeen, vertaistukea ja yksilöllistä ohjausta. Monen jäsenen kohdalla tavoitteena on työelämään tai opintoihin palaaminen.

 

Klubitalo kuntoutujalle

Näsinkulman Klubitalo tarjoaa kuntoutujalle mahdollisuuden mielekkääseen ja omien vahvuuksien mukaiseen toimintaan. Klubilta voi saada vertaistukea elämän haasteisiin. Jäsenellä on mahdollisuus saada ammattitaitoista tukea esimerkiksi opintoihin tai työelämään siirtymiseen. Toiminta perustuu Klubitalolla toteutettavaan työpainotteiseen päivään Kultajyvässä, Konttorissa ja Majakassa. Klubitalolla valmistetaan päivittäin herkullinen ja edullinen lounas. Myös erilaista vapaa-ajan toimintaa järjestetään. Jäsenyys on vapaaehtoista, maksutonta eikä sisällä aikarajoitetta.

 

Klubitalo työelämätahoille

Näsinkulman Klubitalo tukee jäseniään työelämään siirtymisessä esimerkiksi siirtymätöiden ja tuettujen töiden muodossa. Mikäli sinua työnantajana kiinnostaa mahdollisuus palkata Klubitalolta osaava ja motivoitunut osa-aikainen työntekijä, lisätietoja löydät täältä.

 

Klubitalo muille toimijoille

Näsinkulman Klubitalo tekee yhteistyötä esimerkiksi eri oppilaitosten ja mielenterveystukea tarjoavien toimijoiden kanssa. Opiskelijat voivat suorittaa Klubitalolla opinnäytteitä ja työharjoitteluja. Annamme myös ajantasaista tietoa mielenterveyskuntoutumisesta ja tähän liittyvistä tapahtumista. Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä kanssamme, lisätietoja löydät yhteistyökumppaneille tarkoitetuilta sivuiltamme. Parhaiten Klubitalon toimintaan pääset tutustumaan tulemalla paikanpäälle. Esittelyn voit sopia joko sähköpostilla nasinkulman.klubitalo@sopimusvuori.fi tai soittamalla 044 455 4810.