Sopimusvuori Ry kotisivu

Kultajyvä (Ateria ja tapahtumat)

Kultajyvä vastaa Näsinkulman keittiön ja kahvilan toiminnasta sekä tapahtumien organisoinnista. Kultajyvä tarjoaa jäsenelle otolliset puitteet siirtymätyöhön valmentumiselle, sillä yksikössä tehtävä työ on konkreettista käytännön työtä. Kultajyvän tehtäviin kuuluu lounaan valmistus, kahvilatoiminnan ylläpito, kauppareissut, ruokaostosten budjetointi ja ruokalistojen suunnittelu. Yksikössä tehdään perusarjen töitä pyykinpesusta siivoamiseen ja ruoanvalmistuksesta tiskaamiseen.

Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu kahvilatoiminta, jossa jäsenet saavat valmiuksia muun muassa kassatyöskentelyyn ja asiakaspalveluun. Kultajyvässä lounaat valmistetaan alusta asti itse käyttäen suurtalouskeittiön laitteita. Vaikka tilat ja laitteet ovat ammattimaiset, emme vaadi keneltäkään keittiöalan koulutusta. Tästä huolimatta edellytämme laatusuositusten ja asiaankuuluvan hygieniatason mukaista toimintaa kaikilta keittiöyksikön jäseniltä.

Kultajyvä vastaa myös eri tapahtumiin liittyvästä tarjoilusta sekä ruokailutilan somistamisesta. Kultajyvässä järjestetään juhlat eri merkkipäiville ja juhlapyhille.

Tervetuloa tutustumaan!