Sopimusvuori Ry kotisivu

Konttori (vastaanotto ja hallinto)

Konttori vastaa Klubitalon sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Viestintään sisältyy esimerkiksi aamu- ja viikkotiedotteen laatiminen sekä sähköpostin hallinta. Tapahtumista sekä Klubitalolla että muualla tehdään mainoksia, jotka laitetaan muun muassa ilmoitustauluille ja Facebookiin. Parhaita paloja tapahtumista voi seurata Klubin Facebookista ja Instagramista.

Konttorin tehtäviin kuuluu myös kassanhoito ja kirjanpito. Päivittäin lasketaan ravintolan tulot sekä pääkassa. Kirjanpito hoidetaan sille tarkoitetulla Passeli -ohjelmalla. Konttori vastaa myös laskutuksesta. Lisäksi tehtäviin kuuluu erinäisiä pienempiä kassanhoitoon liittyviä asioita. Raha-asioiden hoitamiseen ei tarvitse olla erityistä koulutusta, vaan ne voi oppia kokeneempien opastuksella.

Klubitalon vaikuttavuuden arvioinnin tueksi toimintaa tilastoidaan. Konttori on vastuussa tilastoinnista, ja siihen liittyy esimerkiksi jäsenrekisterin ylläpito. Tähän kuuluu jäsenten tietojen lisääminen sekä rekisterin tietojen päivittäminen. Tilastoja tehdään myös esimerkiksi erilaisiin ryhmiin ja tapahtumiin osallistumisista. Muita kirjallisia töitä ovat erilaisista palavereista tehtyjen pöytäkirjojen puhtaaksikirjoittaminen sekä käännösten tekeminen. Myös yksikön tilojen järjestyksen ja puhtauden ylläpito kuuluu työtehtäviin.

Konttorin näkyvimpiä työtehtäviä ovat vastaanotossa eli respassa päivystäminen sekä uusien jäsenten perehdyttäminen. Respassa vastataan puhelimeen sekä otetaan vastaan paikalle tulevat jäsenet ja vieraat. Tarvittaessa myös neuvotaan mahdollisesti apua kaipaavia sekä otetaan vastaan ilmoittautumiset ruokailuun ja tapahtumiin.

Tervetuloa tutustumaan!