Konttori vastaa pääosin Klubitalon sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Viestintään sisältyy esimerkiksi aamu- ja viikkotiedotteen laatiminen sekä sähköpostin hallinta. Tapahtumista sekä Klubitalolla että muualla tehdään mainoksia, jotka laitetaan mm ilmoitustauluille ja facebookiin. Parhaita paloja tapahtumista voi seurata Näsinkulman facebookista ja instagramista.

Konttorin tehtäviin kuuluu myös kassanhoito ja kirjanpito. Päivittäin lasketaan ravintolan tulot sekä pääkassa. Lisäksi tehtäviin kuuluu erinäisiä pienempiä kassanhoitoon liittyviä asioita. Konttori vastaa myös laskutuksesta sekä kirjanpidosta, joka hoidetaan sille tarkoitetulla Passeli -ohjelmalla. Raha-asioiden hoitamiseen ei tarvitse olla erityistä koulutusta, vaan ne voi oppia kokeneempien opastuksella.

Klubitalon vaikuttavuuden arvioinnin tueksi toimintaa tilastoidaan. Konttori on päävastuussa tilastoinnista ja siihen liittyy esimerkiksi jäsenrekisterin ylläpito. Tilastoja tehdään myös esimerkiksi erilaisiin ryhmiin ja tapahtumiin osallistumisista. Kirjallisiin töihin kuuluu myös dokumentointi ja  käännösten tekeminen. Myös yksikön tilojen järjestyksen ja puhtauden ylläpito kuuluu työtehtäviin.

Konttorin näkyvimpiä päivittäisiä työtehtäviä ovat vastaanoton eli respan hoitaminen sekä uusien jäsenten perehdyttäminen. Respassa vastataan puhelimeen sekä otetaan vastaan paikalle tulevat jäsenet ja vieraat. Tarvittaessa myös neuvotaan mahdollisesti apua kaipaavia sekä otetaan vastaan ilmoittautumiset ruokailuun ja tapahtumiin.

Tervetuloa tutustumaan! 

”Olen useimmiten hommissa respassa ja välillä teen töitä tietokoneiden kanssa. Respassa on mukava työskennellä. Siinä saa ottaa ihmisiä vastaan.” – Olli-Pekka 49 v.

”Klubitalo on auttanut minua paljon ja monissa asioissa. Tuonut arkeen paljon toimintaa. Työskentelen Konttorissa ja tykkään siellä tiedottamiseen liittyvistä töistä, mm. mainosten tekeminen. Kassan laskua on tullut tehtyä myös. Tämä sujuu hyvin, kunhan vain muistaa työjärjestyksen. Onneksi selkeistä työohjeista on iso apu.” – Olli 39 v.