Sopimusvuori Ry kotisivu

Vähäsillan leiripäivä

Näsinkulman klubitalo kokoontui viettämään kaunista kesäpäivää Vähäsillan leirikeskukseen 23.6.2020. Bussi kohti Vähäsiltaa lähti Keskustorilta klo 9:00 ja bussimatka oli suhteellisen nopea ja saavuimmekin paikalle jo puoli kymmeneltä. Reippaat 6 pyöräilijää polkivat keskustasta Vähäsiltaan ja kilometrejä kertyi huikeat 30km. He saapuivat paikan päälle hieman myöhemmin, noin kymmeneltä. Koska oli kuuma ja aurinkoinen kesäpäivä, osa porukasta innostui heti lämpöisestä järvivedestä ja he syöksyivätkin heti uimaan. Myös sauna lämmitettiin päälle.

        

Rannassa oli vene, jota käytimme hyväksi ja veimme katiskat järveen, osa innostui myös kalastamaan mato-ongella. Kalaonni suosi yhtä onnekasta ja yksi pieni kala tarttui koukkuun. Päivän aikana pelattiin erilaisia pihapelejä esimerkiksi sulkapalloa ja tikanheittoa. Eväidentekoryhmä oli edellispäivänä loihtinut herkullista lounassalaattia ja kyytipojaksi grillattiin erilaisia maukkaita makkaroita. Jälkiruoaksi keitettiin kahvia ja syötiin keksiä ja hedelmää. Näiden herkkujen jälkeen jokaisen paikallaolijan vatsa oli varmasti täynnä.

 

Iltapäivästä pidettiin klubikokous, jossa Jyri toimi megafonin kanssa asiantuntevasti puheenjohtajana. Kokouksessa keskusteltiin heinäkuun suunnitelmista ja siitä miten klubitalo avaa oviaan yhä enemmissä määrin, mutta kuitenkin hallitusti. Bussi lähti takaisin kohti Näsinkulmaa neljän maissa. Pyöräilijät uhmasivat kuumaa säätä ja lähtivät polkemaan samaa matkaa takaisin kohti keskustaa. Päivä oli kaikin puolin hyvin onnistunut – saimme nauttia toistemme seurasta ja vaihtaa kuulumisia. Myös Vähäsillan miljöö oli kertakaikkisen upea maalaismaisemineen, kiitos Tamperemissionille hienosta mahdollisuudesta.Täällä pitää ehdottomasti vierailla uudestaan!