Sopimusvuori Ry kotisivu

Opinnollistaminen

Olen Anneli, 55-vuotias työkyvyttömyyseläkeläinen. Olen jo aikaisemmin opiskellut kotityöpalvelualojen ammattilaiseksi klubin välityksellä. Olen Klubilla ollut ja työskennellyt Kultajyvän keittiöpuolella. Olen erinäisiä kertoja jo työskennellyt siirtymätöissä. Olen nyt alkanut opiskella uudestaan kahvilatyöntekijäksi.

Olen harjoitellut kassakoneen käyttöä ja laittanut aina kahvinkeittimen päälle ja keittänyt kahvit valmiiksi. Aamupalan laittoa ja teon sekä tiskaamista. Olen pyyhkinyt pöydän ja huolehtinut yleisesti siisteydestä. Olen käynyt tarvittaessa kaupassa hakemassa tuotteita. Olen myös leiponut suolaista ja makeaa.

Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin jumissa, kun on päällä tämä koronavirusepidemia. Muuten olen kiinnostunut opiskelun antamasta haasteesta. Parasta on oppia aina uusia asioita ja voittaa uudet haasteet. Kassakoneen käyttö on ollut vaikeinta ja vaatii lisäharjoittelua. Se kun on aivan uusi asia. Suosittelen tätä kurssia kaikille, jotka haluavat kehittää itseään. Jos ala tuntuu sopivan voi ylittää jopa itsensä.