Sopimusvuori Ry kotisivu

Rohkeus on energiaa, joka tarttuu.

Tarvitset rohkeutta, jos haluat toteuttaa unelmasi. Rohkeus ei ole välttämättä ihan pikkujuttu. Se ei riennä avuksesi sormia napsauttamalla eikä komentamalla. Luottamus on myös rohkeutta.

Rohkeus on itsen ja elämän arvostamista. Valintoja ja vastuita. Kontrollista irti päästämistä ja tuntemattomaan hyppäämistä. Uteliaisuutta. Tekoja, jotka ovat tuntuneet mahdottomilta.

Rohkeus on ennen kaikkea sydämen puheen kuuntelemista.

Muutos ja pelko kulkevat käsi kädessä. Mieli voi ryhtyä tuottamaan muutoksen edessä mustia möykkyjä ja keskittyy riskeissä ja katastrofeissa piehtaroimiseen. Se lietsoo pelkoa, paisuttelee ja uskottelee meille pahimman mahdollisen aivan varmasti tapahtuvaksi. Tunnemme elävämme pelkkien uhkien keskellä, vaikka meillä olisi luja kamara kengänpohjiemme alla.

Voit valita täytätkö mielesi peloilla vai mahdollisuuksilla. Mihin suuntaat huomiosi, määrittelee sen, miten elät ja millaisessa maailmassa elät. Se mihin mielesi keskittyy, lisääntyy elämässäsi. Luot oman todellisuutesi uskomuksillasi ja ajatuksillasi, näin uskon. Rohkeus syntyy siitä, kun uskaltaa elää omaa elämää. Katsoa omia arpia hyväksyvästi. Kun olet sinut itsesi kanssa, kukaan ei voi horjuttaa sinua tasapainosta tai viedä voimaasi. Rohkeus on nöyryyttä elämän edessä. Se on nöyryyttä ihmisten edessä.

Tätä olen kirjoittanut vielä Sopimusvuori ry:n Klubitalojen johtajana ja nyt kun Sinä luet pääkirjoitusta, olen jo siirtynyt työelämässä uusien haasteiden pariin. Reilu kaksi vuotta on kulunut hetkessä ja ollut täynnä yllätyksiä ja yhteisen suunnan luomista teidän kaikkien kanssa. Yhteisössä on voimaa, sitkeyttä ja rohkeutta.

Olkaa rohkeita ja antakaa elämälle mahdollisuus näyttää teille parastaan. Kiitos Näsinkulman Klubitalon jäsenet, työvalmentajat, klubimentorit ja yhteistyökumppanit yhteisistä hetkistä, iloista ja haasteista. Elämänmakuisesta työarjesta. Näsinkulma on Suomen klubitalotoiminnan numero ykkönen, aina. Kiitos myös Sopimusvuori ry:n Christa ja hallitus, siitä että luotitte käsiini kaksi mahdollisuuksia täynnä olevaa Klubitaloa. Tämä matka on ollut huikea.

 

Ystävyydellä,

Hanna