Sopimusvuori Ry kotisivu

Ensimmäinen harjoitteluviikko Klubitalolla

Heippa!

Täällä kirjoittelee lähihoitajaopiskelija Sini, ensimmäiseltä harkkaviikoltaan. Viikkoon on mahtunut hurja kasa uutta sanastoa, uusia ihmisiä ja mukavia hetkiä. En täysin tiennyt mitä odottaa klubitalolta, kun toimintamalli oli minulle täysin uusi. Alussa pohdin paljon omaa rooliani opiskelijana ja yritin opetella klubitalolla käytettäviä termejä, jotta pysyn keskustelussa paremmin mukana. Täällä on onneksi se huippujuttu, että ihan keneltä vaan voi kysyä, jokainen auttaa. Yhteisöllisyys onkin ollut mielestäni paras asia täällä; yhteishenki on iloista, huomioonottavaa ja toisista huolehtivaa. Kukapa ei haluaisi mennä paikkaan, jossa kaikki toivottelee hymyillen huomenia, ja nauru raikaa tiloissa.

Harjoittelupaikkana klubitalo on uniikki, ja täältä saa varmasti paljon sellaista kokemusta, jota muualta ei saa. Vaikka päivät pyörivät tiettyjen rutiinien ympärillä, on se silti monipuolinen. Täällä voi olla niin monessa asiassa mukana, kun vaan itse haluaa. Odotan kovasti tulevia viikkoja ja kaikkea uutta opittavaa.

Mitä jäi mieleen ensimmäiseltä viikolta:

  • Lämmin yhteishenki
  • Apua, mitä tämä sana tarkoittikaan
  • Erittäin hyvä ruoka
  • Jee, uusia projekteja! Tykkään uusista tehtävistä
  • Tasavertaisuus