Sopimusvuori Ry kotisivu

Terkut opiskelijoilta

Moikkelis moi!
Kaksi sairaanhoitaja opiskelijaa Emma ja Alisa täällä kirjoittelevat. Olemme nyt viimeistä harjoittelu päivää täällä Klubitalolla. Kuusi viikkoa on kulunut vikkelästi mukavassa ilmapiirissä.
Aloitimme harjoittelun hieman epävarmoilla fiiliksillä ja jännittyneinä tulevasta. Emme tienneet ennestään Klubitalon toiminnasta ja koko toimintamalli oli meille aivan uusi. Pääsimme kuitenkin nopeasti osaksi yhteisöä ja pikkuhiljaa löysimme paikkamme Klubilla. Asettumistamme tänne helpotti todella paljon lämmin vastaanotto sekä rento ja avoin ilmapiiri.
Olemme oppineet paljon tutustumalla moniin eri ihmisiin, jotka ovat tukeneet meitä erilaisissa toiminnoissa. Olemme saaneet myös paljon arvokasta ohjausta, jonka ansioista olemme kehittyneet paljon harjoittelun aikana.
Harjoittelun ohessa olemme päässeet tutustumaan jäsenten kanssa keittiön saloihin, niin kuin myös kirjanpidon taitoihin. Puhumattakaan kävelyfutis turnauksesta (jonka voitimme 😉), syyskuun haaste ja- ensiapuryhmistä, joita ohjasimme, sekä tutustumiskäynneistä eri Sopimusvuoren yksiköihin.
Klubitalo on ollut silmiä avaava kokemus, joka antaa varmasti paljon eväitä tulevaan. Pystymme hyödyntämään saamiamme taitoja todennäköisesti tulevaisuuden ammatissamme. Siitä kiitämme teistä jokaista. Toivomme teille mukavaa syksyn jatkoa ja talven odotusta. 😊
Emma & Alisa