Sopimusvuori Ry kotisivu

Mölkkyturnauksen mestaruus Näsinkulmaan!

Oli kuuma päivä, kun lähdimme Samin kanssa Eteläpuistoon kävellen pelaamaan Sopimusvuoren mölkkyturnaukseen. Kenttä oli laaja, ja pelasimme sen laidalla.

Joukkueita oli noin 16. Aloitimme alkulohkoilla, joissa kolme joukkuetta kussakin. 4 pelaajaa melkein kaikissa joukkueissa. Meitä Näsinkulman nopsissa oli pelaajia 3. Meille tuli vahvistus Rikusta Hervannasta.
Kenttä pölisi mölkkyä heitettäessä. Voitimme yhden pelin alkulohkossa. Pelatessamme toista ottelua alkulohkossa, putosimme 25 pisteeseen 3 kertaa vähintään. Nousimme aina sieltä, mutta se ei riittänyt. Peli oli tosi pitkä, mutta häviö tuli. Pääsimme kuitenkin jatkoon arvonnalla. Lappu nostettiin erään henkilön hatusta.

Pääsimme semifinaaliin. Voitimme. Neljä liikennetötteröä oli merkkinä semifinaaleissa. Alkulohkoissa oli enemmän tötteröitä kilpailupaikoilla. Voitimme, ja pääsimme finaaliin. Kentälle tuli 2 tötteröä pronssipelin ja kultapelin pelipaikkojen merkiksi. Pelasimme finaaleissa ja jännittävien vaiheiden jälkeen voitimme kultaa.

Tästä palkintona iso mestaruusmölkky. Joukkueemme saa nimemme tähän tavoiteltuun palkintoon. Kaikki joukkueet olivat hyviä, ja tästä merkkinä jokainen sai Tvix-suklaapatukan. Veimme pokaalin Samin kanssa klubille.

Kiitos kaikille.
Matti H.