Sopimusvuori Ry kotisivu

Sopimusvuori cup 2019

Oli tullut päivä, josta klubilla oli puhuttu pitkään. Olimme treenanneet ahkerasti tätä koitosta varten ja puolipilvisen aamun sarastaessa joukkueemme oli valmis kesän Sopimusvuori cupiin. Aamumme alkoi hyvällä ja maukkaalla Kultajyvän valmistamalla brunssilla. Tunnelma heti aamusta oli odottava ja turnauseväät sekä esivalmistelut oli tehty hyvin ja huolella. Walonkulman klubitalon vahvistukset saapuivat ajoissa klubitalolle ja pääsimme tutustumaan toisiimme.

Joukkueemme Näsinkulman Nopsat suuntasi matkaan yhteisellä bussilla kohti Kaupin tekonurmikentän haasteita. Perillä meitä vastassa odotti loppuosa joukkueestamme, joka oli saapunut paikalle suoraan. Alkuhulinoissa jaoimme pelipaidat, täytimme juomapullot ja autoimme turnaus järjestäjää. Turnauksen alkuinfossa kävimme läpi turnausohjelman. Päivän tuomarit turnaukseen saapuivat Tampere Unitedista, josta iso kiitos kuuluu siihen suuntaan. Klubitalolta oli saapunut mukaamme myös iso kannattajajoukko, joka kannusti meitä läpi turnauksen kovaäänisesti.

Aloitimme pelit heti puolenpäivän jälkeen Treilin Valopäitä vastaan. Taisto oli tiukka ja tasainen, Treilin hyödyntäessä maalipaikkansa ja voittaen ottelun muistaaksemme 3-1. Ensimmäisen pelin jälkeen nautimme hyvistä itsetehdyistä evästäimme. Toiseen peliin suuntasimme tappiosta sisuuntuneina ja laajaa materiaaliamme hyödyntäen möyhensimme Kanavan Kanuunat 7-0. Pari hattutemppuakin saimme pelissä aikaan, onnittelut tekijöille : ). Kolmanteen peliin saimme vastaan turnauksen ennakkosuosikin FC Apatian Verstaalta. Ottelu herätti alkuvihellyksestä alkaen suuria tunteita. Muutamaa kovaa taklausta lukuun ottamatta pahemmilta haaverilta vältyttiin. Kovan molemminpuolisen taistelun jälkeen Verstaan maalisarakkeessa komeili luku 3 ja meillä 1. Voimme kuitenkin olla todella tyytyväisiä joukkueemme taisteluilmeeseemme ja yhteishenkeen.

Päivän päätteeksi kuvaannollisesti kaulaamme ripustettiin pronssimitalit. Turnauksen voiton vei Valopäät, onnittelemme heitä mestaruudesta. Juhlallisuuksien jälkeen Tampere Unitedin tuomarit jakoivat vapaalippuja peleihinsä, jotka menivät kuin kuumille kiville. Nyt jälkikäteen miettiessämme turnauspäivää nämä muistot valtaavat mielemme ja päällimmäisenä tunteena on ylpeys joukkueestamme.

Nauraen, iloiten ja muistellen Sami, Mikko ja Olli