Sopimusvuori Ry kotisivu

Opiskelijoiden tervehdys

Moro,
Olemme sairaanhoitaja opiskelijat Noora ja Satu. Olemme molemmat 6 viikkoa harjoittelussa Näsinkulman klubitalolla. Nooran on Konttorissa ja Satu Kultajyvässä, mutta käymme myös muissa yksiköissä tutustumassa. Aika klubitalolla on mennyt todella nopeasti, Nooralla on viimeinen viikko menossa ja Satulla 2 viikkoa jäljellä. Vastaanotto Näsinkulman klubitalolla on ollut alusta asti sekä jäsenten, että henkilökunnan osalta erittäin lämmin ja mukava. Olemme alusta asti tunteneet olevamme osa porukkaa.
Harjoittelumme aikana on klubitalolla järjestetty paljon mukavia aktiviteetteja, joihin mekin olemme päässeet osallistumaan. Ohjelmassa on ollut mm. avantouintia, munkkien paistoa Vappujuhlaan, käsityöpaja, Marttojen kukkasidonta -kurssi ja huomenna ohjelmassa tupaantuliaiset sekä avoimet ovet. Päivät ovat kuluneet rattoisasti ja työntäyteisesti. Jäsenten kanssa on ollut helppoa ja mutkatonta tehdä yhteistyötä. Jäseniltä on saanut apua ja ohjausta aina sitä tarvittaessa. Ohjaajamme ovat olleet ihanan kärsivällisiä ja ovat jaksaneet vastata moniin kysymyksiimme.
Harjoittelun aikana olemme kokeneet ammatillista kasvua sekä oivaltaneet yhteisöllisyyden merkityksen. Haikein, mutta positiivisin mielin lähdemme jatkamaan opintojamme. Aurinkoista kesän odotusta kaikille Näsinkulman klubitalon jäsenille ja henkilökunnalle! Kiitos, että saimme olla oppimassa kanssanne.

-Noora & Satu –