Sopimusvuori Ry kotisivu

Klubitalon muutto

Jo toista kertaa muutetaan klubitaloa. Ollaan taas siinä vaiheessa aikaa, että olemme muuttaneet uusiin toimituloihin. Hyvältä näyttää. Näsinkulman klubitalo perustettiin 2.10 -95. Klubitalon toiminta alkoi 2.8 – 95. Ensimmäinen klubitalo Suomessa. Osoite oli silloin Satamakatu. Sieltä muutettiin Koulukadulle. Nyt muutettiin Kauppakadun ja Kuninkaankadun kulmaan. Muutto oli suuri ja jännittävä asia.

Ensimmäinen klubitalo oli Satamakadulla sinisessä puutalossa. Siellä aloitettiin 1.11 -95. Sen jälkeen 2004 aloitettiin taas muuton jälkeen Koulukadulla, ja nyt olemme muuttaneet näihin nykyisiin toimitiloihin 2019 alkuvuodesta.

Parempaan ollaan aina muutettu, tai ainakin tuntuu siltä. Nämä nykyiset tilat ovat pienemmät kuin Koulukadulla, mutta keskeisemmällä paikalla keskustassa. Linja-autolla käyvät pääsevät paremmin perille. Toimitalohan on keskustassa. Omalla autolla käyvät taas joutuvat parkkeeraamaan pitemmälle. Kävelymatkaa tulee huomattavasti enemmän. Toisaalta siitä saa kuntoa, kun sitä edestakaisin päivittäin kävelee.
Ainahan on vaihtelua muuttaa uusiin tiloihin, ja kiinnostavaa. Tilat ovat kooltaan erilaiset ja muotoiset. Samat ryhmät ovat: Kultajyvä, jossa ateriointikin tapahtuu, ja keittiötilat. Siellä konttorilla on omat tilansa kuten myös Majakalla, jossa etsitään jäsenille työpaikkoja.

Tervetuloa uusiin tiloihin. Ja pitää muistaa, että emme ole yksin. (We are not alone). Klubitaloverkosto on kansallinen ja kansainvälinen. Oltiin aluksi vähän eksyksissä, mutta löysimme tämän paikan itsellemme.

Kiitoksia myötävaikuttaneille. Melkein 30 klubitaloa on saanut kasvaa ja voimistua Sopimusvuori Ry:n yhteisöllisyyden ilmapiirissä, kansallisen ja kansainvälisen klubitaloverkoston tuella, Tampereen kaupungin ja ympäristökuntien sekä STEA:n avulla.

M.H