Sopimusvuori Ry kotisivu

Tervetuloa Näsinkulmaan!

 

Näsinkulman Klubitalo on vakaa ja perinteikäs toimija Tampereella jo vuodesta 1995. Olemme matalan kynnyksen mielenterveyskuntoutujien jäsenyhteisö, jonka ylläpitämiseen ja kehittämiseen kaikki toiminnassa mukana olevat osallistuvat.  Klubitalotoiminta koostuu toiminnallisesta ja aktiivisesta päivästä, erilaisista työ- ja koulutusmahdollisuuksista sekä vapaa-ajan toiminnasta.

Olemme akkreditoitu Klubitalo ja toteutamme kansainvälistä klubitalomallia.

Tervetuloa tutustumaan!

 

Lue lisää

Ajankohtaista

Näsin Sanomat: Joulukuu 2020

HOU HOU HOU! Niinhän se alkaa vuosi hiipiä kohti loppuaan. Lehtiryhmän ahkerat tontut ovat viime viikot ahkeroineet toden teolla ja saaneet valmiksi Näsin Sanomien joulukuun numeron, mahtavaa! Juttuja on taas laidasta laitaan ja jokainen on tekijänsä näköinen. Jos et tiedä, mitä joulunpyhinä puuhata, niin lehtemme on oiva tapa viihtyä. Uutukaisen pääset lukemaan tätä linkkiä klikkaamalla: NäsinSanomat_Joulukuu2020

Nyt Lehtiryhmän tonttuset vetäytyvät joululomalle ja hiippailevat uuden lehden tekoon taas tammikuussa. Rauhallista – ja toivottavasti myös lumista – joulunaikaa kaikille ja onnekkaampaa uutta vuotta 2021!

Näsin Sanomat: Marraskuu 2020

HOPLAA! Niin se aika vain rientää, sillä marraskuu on jo pyörähtänyt käyntiin ja kohtahan on jo sitten joulukin! Ensilumia odotellessa voit käydä lukaisemassa Näsin Sanomien uusimman numeron, jossa ainakin juttu Suomen Klubitaloverkoston yhteisestä Yhdenvertainen e-Klubitalo -hankkeesta. Ja tietty paljon muutaa jännittävää ja kiinnostavaa. Marraskuun numeron löydät täältä: NäsinSanomat_marraskuu 2020

Näsin Sanomat: Syyskuun numero

Hyvää alkanutta syyskuuta kaikille! Näsinkulmassa on taas ahkeroitu uuden lehden parissa. Klikkaahan linkkiä ja käy lukemassa jäsentemme juttuja esimerkiksi Sopimusvuori ry:n mölkkyturnauksesta ja siirtymätyöstä Taimi ry:ssä. Löydät myös kirjavinkkejä syyskuun pimeneviin iltoihin sekä oman tapahtumakalenterimme.

NÄSINSANOMATsyyskuu2020

Opiskeluaika Näsinkulmassa

Olen Sari Heikkinen 53-vuotias Ivalosta ja Lapin ammattikorkeakoulussa sairaanhoitajaopiskelijana ja aloittanut 1.5-20 opiskeluni. Olen ollut täällä Näsinkulman klubitalolla mielenterveys- ja päihdetyön harjoittelujaksolla 27.7 alkaen yhteensä kuusi viikkoa, viimeinen viikko on menossa. Ja kohta kotimatka pohjoiseen alkaa.

Tänne tullessani en tiennyt Klubitalon toiminnasta juurikaan mitään tai oikeastaan en mitään. Tietysti hieman googlettelin ja lueskelin Näsinkulman Klubitalon sivuja. Ja niitä tutkiessani rakensin mielessäni jonkinlaisen mallin, ei ihan kaikki ajatukseni mennyt kohilleen,, mutta suurin osa kyllä.

Harjoittelupaikkana tämä on ollut aivan ihana, hyvä ja osaava henkilökunta ja auttavainen jäsenistö, täällä on saanut olla aivan oma itsensä, ei tarvitse esittää ns. mitään roolia. Olen oppinut paljon uusia asioita ja olen myös päässyt sisäistämään Klubitalo mallin. Joka perustuu Klubitalon standardeihin ja jäsenistölle vapaaehtoisuuteen.

Olen saanut tehdä paljon itsenäistä työskentelyä ryhmässä ja itsekseen. Olen saanut ohjata, opastaa ja olla ohjattavana ja opastettavana. Kaikilta yhteisön jäseniltä ja henkilökunta jäseniltä on aina voinut kysyä, jos on ollut jokin asia mitä ei ole ymmärtänyt tai osannut. Vaikkakin on ollut merkitty ohjaaja opiskeluajakseni, niin koko työyhteisö on mukana opiskelijan ohjauksessa ja jokapäiväisessä toiminnassa. Täällä ei ole tuntunut missään vaiheessa, että olisi jäänyt yksin johonkin tai jonkun asian / tehtävän kanssa.

Täällä opiskelija tuntee olevansa tervetullut ja hän saa ohjausta / opastusta, kaikilta henkilökuntajäseniltä ja jäseniltä.

Näsin Sanomien elokuun numero

Hyvää ja aurinkoista elokuun alkua kaikille! Näsin Sanomien uusin numero ilmestyi tänään. Klikkaile linkkiä ja käy lukemassa jäsentemme kirjoituksia!  NäsinSanomatElokuu2020