Sopimusvuori Ry kotisivu

TUTUSTU NÄSINKULMAAN

Tervetuloa Näsinkulmaan!

Näsinkulman Klubitalo on vakaa ja perinteikäs toimija Tampereella jo vuodesta 1995. Olemme matalan kynnyksen jäsenyhteisö, jonka ylläpitämiseen ja kehittämiseen kaikki jäsenet osallistuvat. Klubitalotoiminta koostuu toiminnallisesta ja aktiivisesta päivästä, erilaisista työ- ja koulutusmahdollisuuksista sekä vapaa-ajan toiminnasta.

Olemme akkreditoitu Klubitalo ja toteutamme kansainvälistä klubitalomallia.

 

Lue lisää

Ajankohtaista

Puhelinnumerot ovat muuttuneet!

Näsinkulman Klubitalon puhelinnumerot ovat muuttuneet 15.4.2019 alkaen. Uudet numerot löydätte yläpalkista Yhteystiedot-linkin takaa.

Myös kaikki muut Sopimusvuori Ry:n puhelinnumerot ovat muuttuneet.
Toimiston ja hallinnon numerot löytyvät osoitteesta
https://www.sopimusvuori.fi/yhteystiedot/

Kaikkien Sopimusvuori Ry:n yksiköiden puhelinnumerot löytyvät kunkin yksikön kotisivuilta https://www.sopimusvuori.fi/yksikot/

Ollaan yhteydessä!

Juttu Tampereen Kauppakamarilehdessä

Tampereen Kauppakamarilehdessä on julkaistu upea juttu, jossa on haastateltu Näsinkulman työvalmentajia ja siirtymätyöhön päässyttä klubilaista.

Koko artikkelin voit lukea täältä:

https://tampereenkauppakamarilehti.fi/fi-fi/article/kauppakamarilehti/ala-sano-heti-ei-sano-mieluummin-ehka/656/#

 

 

Jääkarhut

2016 Kultajyvässä Petskun idealamppu paloi kirkkaana ratkaisusta jääkarhujen hädästä ilmastonmuutoksen kourissa.
Syksyllä jääkarhut realisoituvat klubilaisiksi.
Siitä lähtien jääkarhut kokoontuivat kaksi kertaa kuussa pelastamaan maailmaa.
Avantouinnin terveysvaikutuksista:
Flunssat pysyvät poissa, uni maistuu, hyvä olo ja hymynaama, murheet jäävät avantoon. Uskaltamisen tie, pystyn tekemään sen ja sen muussakin elämässä.
Jos avantouinnista tekisi hassun meemin nettiin:
Kalifornian rannalla elämänsä kunnossa olevat nuoret surffaamassa ja vieressä kuva jossa mummot menevät reikään jäässä, nykyään tosin kaikenikäisiä ja kaikenlaisia, suosiotaan kasvattanut.
Kuumat ja kylmät paikat joissa jääkarhut vierailivat kiertueellaan:
Rauhaniemi, yleensä paljon porukkaa, CNN:n kautta kansainvälistäkin huomiota saanut eli nykyään kyseistä paikasta ei saisi kertoa koska kansat kautta maailman kokoontuvat sinne…japanilaisia kirkuvia turisteja on hauska seurata…😊
Kaupinoja: Myös Näsimeren aavojen aaltojen äärellä, käsittämättömän kuuma omaan makuuni, mutta Näsimeren syvyyksien poreet…
Kaukajärven syrjäisessä sähkösaunassa maailmaa ihmettelemässä taivaan alla ja höyrymakkara😊.
Joka saunasta löytyi myös tuttua ja tuntematonta höpinä ja napina seuraa ja yksinkin saa olla omissa ajatuksissaan, oma valinta.
Lisäksi kävimme Suolijärvellä saunatta ulkoilumajan kautta joka taas kokemuksen ja vaikutuksiltaan erilaine kuin saunan kautta, tässä lähinnä piristyy kun saunan kautta käytynä tulee raukean mukava väsymys joka seuraa seuraavaan päivään, aamusta makeat unet.
Kahdella sanalla kiteyttäen…Hyvää oloa! 😊

Näsinkulma KIINNI ma-ti

Klubitalo KIINNI maanantain ja tiistain, 25-26.2. Syynä vakava vesi -ja viemäriongelma. Vian pitäisi korjaantua alkuviikon aikana.