Mukaan toimintaan

Olet lämpimästi tervetullut mukaan kaikkeen toimintaamme!

Katso lisätietoja alempaa.

 

      

Jäseneksi

Sopimusvuori ry:n jäsenenä saat mahdollisuuden olla mukana yhdistyksen toiminnassa, vahvistamassa yhteisöllisyyttä, yhteenkuuluvuutta ja yhdessä tekemistä mielenterveyden edistämiseksi. Jäsenmaksu on  5€ vuodessa yksityishenkilöt, yhteisöt 50€

Töihin tai opiskelemaan

Sopimusvuori ry tarjoaa työnantajana/opiskelupaikkana laajan kattauksen erilaisia sosiaali- ja terveydenhuollon tehtäviä. Meillä toimii perehdytys ja kaikki saavat kehittää toimintoja avoimessa ilmapiirissä.

 

Kartanokahvila Mielihyvin

Kartanokahvila Mielihyvin on osa Hiedanrannan työvalmennusyksikköä. Kartanokahvila Mielihyvin tarjoaa tapahtumia ja mukavaa yhteistä tekemistä, toimii koko Sopimusvuoren infopisteenä ja vapaaehtoistoiminnan pääpaikkana. Seuraa tapahtumatiedotusta ja päivän tarjouksia Kahvilan Facebook-sivuilta.

Palveluihin

Sopimusvuori ry tuottaa Tampereella sosiaalisen kuntoutuksen ja kuntouttavan työtoiminnan palveluja viidessä yksikössä. Klubitalomme, jotka ovat matalan kynnyksen jäsenyhteisöjä, toimivat sekä Tampereella että Hämeenlinnassa.

Vapaaehtoiseksi

Antamalla aikaasi voit saada myös itsellesi hyvää mieltä! Sopimusvuori ry:n yksiköt eri puolilla Tamperetta sekä Hämeenlinnassa tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia vapaaehtoistoimintaan.

Yhteistyökumppaniksi

Me Sopimusvuori ry:ssä olemme avoimia erilaiselle yhteistyölle ja kumppanuuksille, olipa kyse palvelujen kehittämisestä, tutkimusyhteistyöstä, yhteisten tapahtumien tai kampanjoiden järjestämisestä, tilakumppanuudesta, verkostoyhteistyöstä jne. Tehdään yhdessä!