Viestintä ja vaikuttaminen

Viestintä ja vaikuttaminen -tiimi pitää pyörät pyörimässä. Toteutamme kaikki Kanavan tiedottamis- ja toimistotyöt. Kuten koko Kanavan, myös Viestintä ja vaikuttamis -tiimin periaate on oikean työn tekeminen turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Viestintä ja vaikuttamis -tiimin toiminta koostuu monipuolisista työtehtävistä markkinoinnin, viestinnän, vaikuttamisen ja taloushallinnon osa-alueilla.

Toimenkuvamme

  • VASTAANOTTO- JA INFOPALVELUT – Vastaanotto sisältää asiakaspalvelutehtäviä ja keskuskalenterin ylläpitoa sisältäen koko Kanavan aikatauluista huolehtimista. 
  • VERKKOKAUPAN YLLÄPITO – Hoidamme tuotekuvaukset, inventaarion, tilausten käsittelyn, tilastoinnin, pakkaamisen ja lähettämisen sekä asiakasviestinnän ja verkkokaupan markkinoinnin.
  • LASKUTUS JA MAKSULIIKENNE  – Käteisen talletus ja kassojen täsmäytys. Kirjanpidossa tarvittavien kuittien ja raporttien käsittely ja arkistointi. Laskujen laatiminen ja lähetys Lemonsoft-ohjelmalla.
  • SOSIAALINEN MEDIA – Facebook-, Instagram- ja Twitter-päivitykset,  blogien kirjoittaminen.
  • VIESTINTÄ  JA VAIKUTTAMINEN – Ylläpidämme yhdistyksen   esitteet, lomakkeet ja mainokset. Toimimme yhdistyksessä, joten aktiivinen vaikuttamisviestintä on osa tarinamme kertomista.
  • SOPIMUSVUORI RY:N JÄSENLEHTI JA JÄSENASIAT – Jäsenrekisterin ylläpito, jäsenlehden sisällöntuotanto, taitto, tulostus ja postittaminen.

Osaamisen tunnistaminen ja opinnollistaminen

Toimistopalveluissa on mahdollisuus hankkia osaamista Liiketalouden perustutkinnosta ja saada oma osaaminen tunnistetuksi osaamistodistuksen avulla.