Sopimusvuori Ry kotisivu

Toimistopalvelut

Toimistopalvelut pitää pyörät pyörimässä. Toteutamme kaikki Kanavan tiedottamis- ja toimistotyöt. Kuten koko Kanavan, myös Toimistopalvelujen periaate on oikean työn tekeminen turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Toimistopalvelujun toiminta koostuu monipuolisista työtehtävistä markkinoinnin, viestinnän ja taloushallinnon osa-alueilla.

Toimenkuvamme

  • VASTAANOTTO- JA INFOPALVELUT – Vastaanotto sisältää asiakaspalvelutehtäviä ja siinä hoidetaan infopuhelin, sekä talon tuotteiden ja palveluiden myynti.
  • SOPPARI.NET -VERKKOKAUPAN YLLÄPITO – Hoidamme tuotekuvaukset, inventaarion, tilausten käsittelyn, pakkaamisen ja lähettämisen sekä asiakasviestinnän.
  • LASKUTUS JA MAKSULIIKENNE  – Käteisen talletus ja kassojen täsmäytys. Kirjanpidossa tarvittavien kuittien ja raporttien käsittely ja arkistointi. Laskujen laatiminen ja lähetys Lemonsoft-ohjelmalla.
  • SOSIAALINEN MEDIA – Facebook-, Instagram- ja Twitter-päivitykset, Kanavan ja verkkokaupan blogien ylläpito.
  • MARKKINOINTI JA VIESTINTÄ – Laadimme Kanavan tarvitsemat esitteet, lomakkeet ja mainokset alusta loppuun.
  • SOPIMUSVUORI RY:N JÄSENASIAT – Jäsenrekisterin ylläpito, jäsenlehden tulostus ja postittaminen.

Osaamisen tunnistaminen ja opinnollistaminen:
Toimistopalveluissa on mahdollisuus hankkia osaamista Liiketalouden perustutkinnosta ja saada oma osaaminen tunnistetuksi osaamistodistuksen avulla.

Soppari.net -verkkokaupan tuotteita voit noutaa myös paikan päältä. Meillä on lisäksi myynnissä tuotteita, joita ei ole saatavilla verkkokaupassamme. Tervetuloa ostoksille!

Toimistopalvelut hoitavat infotiskiä.
Kuvassa Toimistopalvelun työpiste.
Kuvassa Soppari.net -verkkokaupan varastoa.