Sopimusvuori Ry kotisivu

Toiminta

Työhön ja koulutukseen suuntaava kuntouttava työtoiminta

Pitkäaikaistyöttömille suunnattu kuntouttava työtoiminta on työllisyydenhoidon palvelu, joka pohjautuu aktivointisuunnitelmaa. Palvelun tavoitteena on oman työelämäpolun löytäminen.

Työtoiminnan lähtökohtana ovat yksilölliset kyvyt, taidot, tavoitteet ja toiveet. Toimintaan osallistutaan sovitusti 3-4 pv/viikko, 4-6 tuntia päivässä.

Kuntouttavan työtoiminnan asiakkaaksi pääsee Tampereen Työllisyydenhoidon palveluyksikön kautta. Osallistuminen on maksutonta ja siihen sisältyy ohjatun työtoiminnan ja ryhmätoiminnan lisäksi lounas ja kahvit.

Työtoimintapäiviltä saa 9€ suuruista ylläpitokorvausta ja osallistumisesta aiheutuvat matkakustannukset korvataan.

Osallisuutta vahvistava kuntouttava työtoiminta

Pitkäaikaistyöttömille suunnattu toiminta on työllisyydenhoidon palvelu, jonka tavoitteena on edistää osallisuutta ja työelämävalmiuksia.

Tavoitteelliseen toimintaan osallistutaan sovitusti 3-4 pv/ viikko, 4-6 tuntia päivässä.

Osallisuutta vahvistavan kuntouttavan työtoiminnan asiakkaaksi pääsee Tampereen aikuissosiaalityön kautta. Osallistuminen on maksutonta ja siihen sisältyy ohjatun työtoiminnan ja ryhmätoiminnan lisäksi lounas ja kahvit.

Työtoimintapäiviltä saa 9€ suuruista ylläpitokorvausta ja osallistumisesta aiheutuvat matkakustannukset korvataan.

Sosiaalinen kuntoutus

Sosiaalisen kuntoutuksen asiakkaaksi Kanavaan voivat tulla työikäiset tamperelaiset ja ympäryskuntalaiset, joiden tavoitteena on kehittää omia työelämävalmiuksia ja elämänhallintaa.

Tavoitteelliseen toimintaan osallistutaan sovitusti 3-5 pv/ viikko, 4-6 tuntia päivässä. Osallistuminen on maksutonta sisältäen ohjatun työtoiminnan, ryhmätoiminnan sekä lounaan ja kahvin. Matkakustannukset korvataan tamperelaisille.

Tamperelaisille sosiaalisen kuntoutuksen päätöksen tekee aikuissosiaalityön sosiaalityöntekijät. Ympäryskuntalaisille päätöksen tekee heidän oman kuntansa sosiaalityöntekijä.

 

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme, tutustumiskäynnit torstaisin klo 13. Ilmoittautumiset etukäteen Noora Vehmas 044 4554 752 tai Nina Vehmas 044 4554 743