Sopimusvuori Ry kotisivu

Klemmarin työtoiminta

  • toimistopalvelut
  • Kanavan maksuliikenne
  • infopalvelut
  • markkinointi- ja viestintäpalvelut
  • Sopimusvuori ry:n jäsenasiat

 

Osaamisen tunnistaminen/opinnollistaminen:

  • liiketalouden perustutkinto, asiakaspalvelu, talous- ja toimistopalvelujen osaamisala

 

Bertan ja Iivarin päivä Klemmarissa

Kanavaan tultuaan Bertta ja Iivari halusivat molemmat työskennellä Klemmarissa, jossa hoidetaan talon laskutukset, Kanavan mainokset ja esitteet sekä hoidetaan verkkokauppaa, kassoja, somea sekä puhelinliikenteen vaihdetta. Klemmarissa sijaitsee myös talon vastaanotto- ja infotiski, jossa täytyy toimia asiakaspalvelussa ja hoitaa kassakonetta. Saa siitä myös maittavaa kahvia!

Iivarilla oli kiireellinen monistustyö, mutta Klemmarin tulostin, ”Marvin”, kieltäytyi yhteistyöstä. Harkitsevana pöllönä Iivari ei saanut hepulia, vaan alkoi rauhallisesti selvittää käyttökatkon syytä. Paperinsyöttöhän se siellä oli jumittanut koko koneen toiminnan. Hän selvitti yksityiskohtaisesti syyn ja seurauksen, sekä jopa asian ratkaisun vieressä hätäilevälle Bertalle.

Bertalla oli yrittäjätaustastaan johtuen tottumusta kassan hoidosta ja asiakaspalvelusta, mutta verkkokaupan hoitaminen oli hänelle uutta. Vähitellen verkkokaupankin salat alkoivat avautua hänelle, ja niinpä kuului usein iloinen nakutus Bertan istuessa tietokoneen ääressä. Yhteydenottoja tuli harvakseen, mutta valkenipa sekin päivä, kun Bertan avatessa tietokoneen verkkokaupassa oli kymmenen tilausta odottamassa.

Koska työpäivä oli aika kiireinen, Bertan ja Iivarin mielestä oli helpotus, että seuraavana päivänä mentäisiin koko Klemmarin porukan voimalla retkelle Pyynikin näkötornille nauttimaan luonnosta, kauniista maisemista ja munkkikahveista. Ohjelmassa oli myös muun muassa mölkyn peluuta, sekä makkaranpaistoa nuotiolla.