Sopimusvuori Ry kotisivu

Klemmari

Klemmari on Kanavan toimistosydän, joka pitää pyörät pyörimässä. Toteutamme kaikki Kanavan tiedottamis- ja toimistotyöt. Kuten koko Kanavan, myös Klemmarin periaate on oikean työn tekeminen turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Klemmari koostuu monipuolisista työtehtävistä ja avuliaista, osaavista ja opinhaluisista ihmisistä.

 

Toimenkuvamme

  • VASTAANOTTO- JA INFOPALVELUT Kanavaan sisään astuessa löytyy asiakkaiden ylläpitämä vastaanottotiski. Vastaanotto hoitaa infopuhelimen ja talon tuotteiden sekä palveluiden myynnin.
  • SOPPARI.NET -VERKKOKAUPAN YLLÄPITO Hoidamme tuotekuvaukset, inventaarion, tilausten käsittelyn, pakkaamisen ja lähettämisen sekä asiakasviestinnän.
  • LASKUTUS JA MAKSULIIKENNE Käteisen talletus ja kassojen täsmäytys. Kirjanpidossa tarvittavien kuittien ja raporttien käsittely ja arkistointi. Laskujen laatiminen ja lähetys Lemonsoft-ohjelmalla.
  • SOSIAALINEN MEDIA Facebook-, Instagram- ja Twitter-päivitykset, Kanavan ja verkkokaupan blogien ylläpito.
  • MARKKINOINTI JA VIESTINTÄ Laadimme Kanavan tarvitsemat esitteet, lomakkeet ja mainokset alusta loppuun.
  • SOPIMUSVUORI RY:N JÄSENASIAT Jäsenrekisterin ylläpito, jäsenlehden tulostus ja postittaminen.

 

Osaamisen tunnistaminen ja opinnollistaminen

Klemmarissa on mahdollista suorittaa osia Liiketalouden perustutkinnosta

 

Soppari.net -verkkokaupan tuotteita voit noutaa myös paikanpäältä. Meillä on lisäksi myynnissä tuotteita, joita ei ole saatavilla verkkokaupassamme. Tervetuloa ostoksille!

 

Klemmarin työpisteitä.