Sopimusvuori Ry kotisivu

Klemmari

Klemmari on Kanavan toimistosydän, joka pitää pyörät pyörimässä. Toteutamme kaikki Kanavan tiedottamis- ja toimistotyöt. Kuten koko Kanavan, myös Klemmarin periaate on oikean työn tekeminen turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Klemmari koostuu monipuolisista työtehtävistä ja avuliaista, osaavista ja opinhaluisista ihmisistä.

Toimenkuvamme

  • VASTAANOTTO- JA INFOPALVELUT – Kanavaan sisään astuessa löytyy asiakkaiden ylläpitämä vastaanottotiski. Vastaanotto hoitaa infopuhelimen ja talon tuotteiden sekä palveluiden myynnin.
  • SOPPARI.NET -VERKKOKAUPAN YLLÄPITO – Hoidamme tuotekuvaukset, inventaarion, tilausten käsittelyn, pakkaamisen ja lähettämisen sekä asiakasviestinnän.
  • LASKUTUS JA MAKSULIIKENNE  – Käteisen talletus ja kassojen täsmäytys. Kirjanpidossa tarvittavien kuittien ja raporttien käsittely ja arkistointi. Laskujen laatiminen ja lähetys Lemonsoft-ohjelmalla.
  • SOSIAALINEN MEDIA – Facebook-, Instagram- ja Twitter-päivitykset, Kanavan ja verkkokaupan blogien ylläpito.
  • MARKKINOINTI JA VIESTINTÄ – Laadimme Kanavan tarvitsemat esitteet, lomakkeet ja mainokset alusta loppuun.
  • SOPIMUSVUORI RY:N JÄSENASIAT – Jäsenrekisterin ylläpito, jäsenlehden tulostus ja postittaminen.

Osaamisen tunnistaminen ja opinnollistaminen:
Klemmarissa on mahdollisuus hankkia osaamista Liiketalouden perustutkinnosta ja saada oma osaaminen tunnistetuksi osaamistodistuksen avulla.

Soppari.net -verkkokaupan tuotteita voit noutaa myös paikan päältä. Meillä on lisäksi myynnissä tuotteita, joita ei ole saatavilla verkkokaupassamme. Tervetuloa ostoksille!

Klemmarilaiset hoitavat koko Kanavan infotiskiä, joka kuvassa.
Kuvassa Klemmarin työpiste.
Kuvassa Soppari.net -verkkokaupan varastoa.