Sopimusvuori Ry kotisivu

Kätevä

Kätevä on Kanavan käsityötiimi, jossa näppärät kädet kohtaavat.
Valmistamme monipuolisin käsityötekniikoin erilaisista materiaaleista tuotteita, jotka menevät myyntiin verkkokauppaan sekä muihin myyntipisteisiin ja myyntitapahtumiin.

Jokainen voi käyttää omaa luovuuttaan ja tuoda omia ideoitaan sekä osaamistaan koko Kätevän käyttöön aina tuotesuunnittelusta valmistukseen. Kätevässä on mahdollisuus myös muiden ohjaamiseen ja opettamiseen uusien käsityötaitojen saloihin iloisessa ilmapiirissä.

Aiempaa osaamista ei kuitenkaan vaadita vaan innostus käsillä tekemiseen riittää.

Kätevän yhteydessä toimii myös pienimuotoinen laitospesula, jossa pyykki pestään kuin ammattipesulassa mutta pienoiskoossa itsenäisenä tiimityöskentelynä.

Kätevässä teemme myös satunnaisesti erilaisia alihankintatöitä ja halukkailla on mahdollisuus työskennellä puhtaanapitopalveluiden parissa.

Toimenkuvamme

• KÄSITYÖT – Ompelemme sisustustuotteet, kassit ja pussukat. Käytämme erilaisia lankatekniikoita kuten virkkaus, käpyily ja solmeilu. Kätevässä valmistamme erilaisia koruja nahasta, helmistä ja huovasta sekä upeita kausituotteita.

• PESULA – Pestävän pyykin vastaanotto, pesu, silitys, viikkaus, pakkaus, lähetys takaisin asiakkaalle aikataulun mukaisesti.

• ALIHANKINTA – Erilaisia alihankintatöitä kertaluontoisesti ja jatkuvana yhteistyönä mm. ompelutyö.

• TARVITTAESSA SIIVOUSTEHTÄVIÄ

• MARKKINOINTI – Tuotteiden myynti ja markkinointi.

Osaamisen tunnistaminen ja opinnollistaminen:

Asiakkaalla on mahdollisuus hankkia osaamista käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinnon yrittäjyydessä ja saada oma osaaminen tunnistetuksi osaamistodistuksen avulla. Kätevässä on mahdollisuus saada osaamistodistus ylläpitosiivouksesta, joka liittyy puhdistusalan perustutkinnon osaan.

Kuvassa Kätevän käsiä kutomassa ja huovuttamassa.