Sopimusvuori Ry kotisivu

Kapusta

Kapustan tehtävänä on Kanavan sisäinen ruokahuolto sekä ulkopuolelle lähtevien annoksien valmistus. Kapustalaiset valmistavat päivittäin terveellisen aamupalan, maittavan kotiruokalounaan ja herkulliset päiväkahvit leivonnaisineen. Lisäksi Kapusta tarjoilee herkut talon juhlissa. Kapustan taika tapahtuu Kanavan suurtalouskeittiössä.

Kapustassa opit tekemällä, eli alan koulutusta ei vaadita mutta kiinnostus ruokien valmistukseen on eduksi. Ohjaajia on kaksi.

Toimenkuvamme

• RUOANVALMISTUS LISUKKEINEEN – Suurtalouskeittiömme loihtii päivittäin 200-250 nälkäiselle suulle maukasta ja monipuolista kotiruokaa. Osa lounaista lähtee ma-to Sopimusvuoren muihin yksiköihin.

• LEIPOMINEN – Luomme päivittäin kahvin kanssa tarjottavia herkkuja ja toisinaan tuoretta leipää lounaalle.

• KATTAMINEN – Vaikka se olisi juhliin tai päivittäiseen ruokailuun kattaminen sujuu kapustalaisilta.

• TISKAAMINEN – Kapustan suurtalousastiapesukone saa puhdasta jälkeä nopeasti.

• KEITTIÖTILOJEN PUHTAANAPITO – Kuten jokainen catering-alan työntekijä tietää keittiössä on oltava riittävä hygieniaosaaminen.

 

Osaamisen tunnistaminen/opinnollistaminen:

Kapustassa voit hankkia osaamista catering-alan perustutkinnon osioista esim. lounasruokien valmistus ja saada osaamistodistuksen osaamisen tunnistamiseksi.

Kuvassa Kapustan keittiötiloja.
Kuvassa Kapustan ruokailutiloja.