Sopimusvuori Ry kotisivu

Kapra

Kapra on keskittynyt puu- ja kuljetustöihin, mistä se on saanut myös nimensä: Kapra tulee sanoista ”kapulat ja rattaat”.

Kapran puutöissä kunnostetaan vanhoja huonekaluja korjauksilla ja pintakäsittelyillä. Jonkin verran valmistamme myös uudistuotantoa. Osa tuotteista menee Sopimusvuoren yksiköihin, mutta suurin osa tehdään ulkopuolisille asiakkaille.

Kapralaiset kuljettavat ruuan ja pesulan puhtaat ja likaiset pyykit. Tehtäviin kuuluvat huonekalu- ja materiaalikuljetukset sekä muutot. Kapralaiset osallistuvat myös tarvittaessa alihankintatöihin sekä huolehtivat talon sisäisistä voimaa vaativista tehtävistä.

Panostamme työturvallisuuteen ja ohjaavalla henkilökunnalla on alan koulutus. Kaprassa riittää kiinnostus alan töihin eikä ammattiosaamista tarvitse olla etukäteen, sillä työhön opastetaan.

Toimenkuvamme

• PUU- ja KUNNOSTUSTYÖT sekä PINTAKÄSITTELY – Tuotteiden suunnittelu, tuotantotyöt, lehtisahaus, viimeistely, vanhojen huonekalujen kunnostus -ja pintakäsittelytyöt, uudistuotanto Sopimusvuoren myymälään ja soppari.net verkkokauppaan.

• VERHOILUTYÖT – Verhoilemme asiakkaille pieniä ja keskisuuria huonekaluja nykyaikaisia menetelmiä käyttäen.

• KULJETUSTYÖT – Kuljettajan ja repsikan työt, pienet muuttotyöt ja muut kuljetustehtävät, auton huolto- ja sisäpuhdistustyöt.

Osaamisen tunnistaminen ja opinnollistaminen:

Asiakkailla on mahdollisuus hankkia osaamista puualan perustutkinnon osioista ja saada oma osaaminen tunnistetuksi osaamistodistuksen avulla.

Kuvassa esimerkki Kaprassa tehtävistä kunnostustöistä.
Yleiskuvaa Kaprasta.