Oletko joskus miettinyt, minkälaista olisi suuntautua sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle? Tai oletko jo kenties suorittanut alan opintoja tai jo valmistunut alalle, mutta elämäntilanteesi vuoksi tarvitset vahvistusta voimavaroihisi kohti tulevaa? Oletko erityisesti kiinnostunut mielenterveys- tai päihdetyöstä?

Hoivis-pajalla sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan omaa soveltuvuuttasi sosiaali- ja terveysalalle. Työtoiminta rakennetaan tukemaan sinun omia tavoitteitasi pyrkiessäsi esimerkiksi kohti opiskelu- tai työelämää. Voit olla mukana järjestämässä erilaisia virkistystapahtumia, retkiä, ohjaamassa ryhmiä sekä vahvistamassa tietoasi teoriaopiskelun kautta. Käymme myös ajoittain tutustumassa muihin sosiaali- ja terveysalan toimijoihin. Työtoimintaa on viikossa 3-4 päivää, 4-6 tuntia päivässä, riippuen tavoitteistasi.

Jakson ajalta saat toisen asteen valinnaiseen tutkinnonosioon Mielenterveys- ja päihdetyö eri asiakasryhmille pohjaavan osaamistodistuksen. Osaamistodistus voi edesauttaa sinua hakeutumisessa esim. lähihoitajaopintoihin. Toimimme yhteistyössä Tampereen seudun ammattiopisto Tredun kanssa.