Sopimusvuori Ry kotisivu

Syksy on saapunut Kanavaan

Lämpimät kesäilmat ovat vain muisto, kun syksyinen pimeys saapui luoksemme. Sateet ja kylmät ilmat ovat nyt arkipäivää, ainakin lumeen tuloon asti. Syksyn tulo on huomattu lisääntyneenä kerrospukeutumisena. Kauniit ruskan värit ovat myös nähtävissä Kanavaa ympäröivissä puissa.

Käsityömessut ovat alkamassa 15.11. Messutuotteiden valmistus on hyvässä aikataulussa. Kanavan uusi myymälä avataan 1.11. nuorten toimintakeskus Verstaan tiloihin Itsenäisyydenkadulle. Myymälän valmistuminen on työllistänyt Kanavan väkeä. Arkiset keskustelut ja hyvä yhteishenki ovat tuoneet valoa pimeään syksyyn.

Tässä pientä ajatusvirtaa syksystämme, pysykää Kanavalla!

Hyvää syksyn jatkoa ja karmivaa Halloweenia!

Ps. Sopparin verkkokaupasta voi ostaa kummitusheijastimia, mikä tuo näkyvyyttä liikenteessä.